Zece locuri de joacă din Constanța, în curs de reamenajare. Primăria, apel împotriva vandalizării

Extrem de necesare, dorite și apreciate de cei mici și de cei mari deopotrivă, locurile de joacă continuă să fie amenajate în municipiul Constanța. 10 spații de joacă sunt în curs de reamenajare în mai multe zone ale orașului: Strada Arcului/ strada Progresului, bl. D1, Strada Arcului/Strada Liliacului (b-dul Aurel Vlaicu bl. D1), Strada Progresului nr. 7, B-dul I.C. Brătianu bl. PAV 6, Parc Doraly, Parc Poarta 6, Strada Solidarității/strada Prieteniei bl. H1, B-dul 1 Mai, bl. H18, Aleea Alexandru Gherghel bl. DE 22/DR 13, Zona de agrement strada Brizei. 

În ultimele zile au fost finalizate lucrările la locurile de joacă de pe strada Brizei și din parcul de la Poarta 6, iar la alte 4 au fost montate echipamentele de joacă urmând să fie turnat și covorul de cauciuc. În paralel, la celelalte spații se lucrează la infrastructură, iar în scurt timp vor fi aduse și montate echipamentele. Toate locurile de joacă sunt refăcute de la zero: se montează borduri exterioare, se toarnă pat de nisip, piatră, se montează elemente de joacă noi și variate, iar ultimul pas constă în turnarea unui covor de cauciuc antitraumă. Totodată, fiecare loc de joacă va fi dotat cu bănci de odihnă și coșuri de gunoi.  

Facem mențiunea că locurile de joacă ce au fost finalizate sunt în curs de recepționare, motiv pentru care nu pot fi date încă în folosință. Totodată, facem apel la constănțeni să nu distrugă gardurile de protecție pentru a pătrunde în locurile de joacă până când acestea nu sunt finalizate. Cei care aleg să să comporte în acest fel riscă amenzi usturătoare, dar și să se accidenteze. Vă rugăm ca în cazul în care constatați acte de vandalism să nu asistați impasibili la aceste fapte antisociale și să sesizați acest lucru la numerele de telefon: 0241.55.00.55 – Dispecerat Primăria Constanța și 0241.484205 și 0341.922-Direcția Generală Poliția Locală Constanța. 

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *