Work-shop-uri și Ziua Porților Deschise la Muzeul Marinei Române

Cu prilejul sărbătoririi Zilei Marinei Române, Muzeul Național al Marinei Române propune publicului un program de activități intens. Împătimiții sportului cunoscut sub numele de Modelism sunt invitați la deschiderea celei de-a IV-a ediții a Expoziției-concurs de modelism „CUPA TOMIS”, care va avea loc sâmbătă, 11 august, începând cu ora 10.00. Timp de șapte zile, vizitatorii pot admira modele de nave, de aparate de zbor, blindate și vehicule militare, figurine, instantanee și diorame, precum și modelele feroviare interconectate și machetele de locomotive. De asemenea, se vor organiza work-shop-uri de asamblare machete navale și de aviație și ateliere de măiestrie (matelotaj, împletituri, noduri și brățări din saulă). Festivitatea de premiere a celor mai bune modele va avea loc sâmbătă, 18 august, începând cu ora 10.00.

Potrivit Forțelor Navale, pentru a veni cu totul în slujba vizitatorului, tot sâmbătă, 11 august, Muzeul Național al Marinei Române își va deschide gratuit porțile, între orele 9.00-16.00. Mai mult, pentru cei ce nu se vor putea deplasa până la sediu, în Portul Militar Constanța în același interval orar, va putea fi vizitat gratuit standul expozițional al muzeului.

Miercuri, 15 august, Muzeul Național al Marinei Române va organiza din nou Ziua Porților Deschise, cu alte cuvinte, vizitatorii vor putea vedea gratuit expoziția permanentă și expozițiile temporare găzduite în această perioadă, între orele 9.00-16.00.

CITEȘTE ȘI:

Premieră: Cu prilejul Centenarului, Forțele Navale organizează Ziua Marinei în șapte orașe din țară

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.