WhatsApp introduce servicii gratuite pentru a atrage mai multe companii să utilizeze aplicația

WhatsApp introduce servicii API gratuite bazate pe cloud, pentru a atrage mai multe companii să utilizeze aplicaţia, a anunţat CEO-ul Meta Platforms, Mark Zuckerberg, la evenimentul de mesagerie al companiei de joi, transmite Reuters. Serviciul de mesagerie, care a atras din ce în ce mai mult utilizatorii de afaceri, este una dintre numeroasele platforme în care proprietarul Facebook Meta a lansat mai multe funcţii de cumpărături şi de afaceri.

Zuckerberg a spus, la evenimentul „Conversaţii” al Meta, că oferta va însemna că „orice companie sau dezvoltator poate accesa cu uşurinţă serviciul nostru, poate construi direct pe WhatsApp pentru a-şi personaliza experienţa şi pentru a-şi accelera timpul de răspuns către clienţi, prin utilizarea cloud-ului nostru securizat WhatsApp.”

WhatsApp are deja un API, sau un tip de interfaţă software, pentru ca firmele să îşi conecteze sistemele, ceea ce generează venituri. Meta, care a cumpărat WhatsApp pentru 19 miliarde de dolari într-o afacere de referinţă din 2014, a spus că firmele nu vor putea trimite mesaje oamenilor pe WhatsApp decât dacă au solicitat să fie contactaţi.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.