Weekend de GROAZĂ pentru Orban: Tabăra Cîțu a CÂȘTIGAT la București. PNL Buzău, sprijin pentru premier

Primarul Sectorului 6 Ciprian Ciucu este noul președinte PNL București! El a fost ales cu 498 de voturi, în timp ce Violeta Alexandru – sprijinită de Ludovic Orban – a obținut 403 voturi. Ciucu şi-a anunţat candidatura în 16 iulie și este omul lui Florin Cîțu.

Mi-am depus candidatura pentru preşedinţia PNL Bucureşti împreună cu colegii care mă susţin şi cu care voi face echipă în următorii patru ani. Mesajul meu către colegii mei din Bucureşti este despre unitate. Îi aştept pe toţi liberalii din Bucureşti alături de mine. Avem mult de muncă, în special în administraţia locală. Guvernul va fi receptiv la nevoile noastre, iar pe mine ma interesează în special componenta de reglementare şi ca sectoarele sa fie eligibile, alături de Primăria Capitalei pe fonduri europene, în special PNRR”, scria atunci Ciucu.

El a explicat de ce candidează pentru preşedinţia PNL Bucureşti, susţinând că vor exista efecte benefice atât pentru Bucureşti, cât şi pentru PNL. Primar al Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a câștigat Conferința de alegeri de la PNL București și este noul lider al formațiunii. La final, Ciucu a ținut să mulțumească pentru sprijin și le-a cerut liberalilor să îi susțină echipa pentru noul proiect.

Mulțumesc din suflet PNL București, va mulțumesc dragi colegi, pentru încrederea pe care mi-ati acordat-o astăzi!”, a spus Ciucu.

Echipa noului președinte al PNL București:

Cătălin Deaconescu – prim vicepreședinte

Diana Băciuna – prim vicepreședinte

Octavian Oprea – vicepreședinte

Tudorel Prună – vicepreședinte

Stelian Bujduveanu – secretar general

Bogdan Ciocârlan – Trezorier

Daniela Păsăreanu – Cenzor

Florin Berbecaru – COAMB

În altă ordine de idei, tot sâmbătă, Gabriel Avrămescu, preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Buzău, anunță că va merge alături de echipa lui Florin Cîțu la alegerile interne ce vor avea loc în septembrie.

Sunt momente în viață când alegerile sunt cântărite în funcție de șansele de câștig, dar există tot atât de multe momente când aleg cu orice risc în ceea ce cred, în ceea ce simt că mi se potrivește, sau aleg „pe bune” pentru că mă încăpățânez să cred că schimbările categorice, abrupte dar necesare sunt, în cele din urmă, câștigătoare. Aleg să merg alături de echipa Florin Cîțu la alegerile interne ce vor avea loc în septembrie, pentru că aleg schimbarea, pentru că e timpul pentru o nouă generație de politicieni, pentru că echipa din jurul premierului promovează o perspectivă de dezvoltare a României care concordă viziunii mele.Așadar, oricât de diferită ar fi alegerea mea față de a altor colegi liberali din țară, sau oricât de mult ar judeca unii sau alții despre cum am ales, astăzi, să-mi orientez susținerea, îmi asum decizia și o argumentez pe baza unor factori firești pentru o competiție.Aleg, astăzi, programul în care cred și care mi se potrivește, aleg reforma politică liberală și merg pe mâna schimbării de mentalitate și de strategie politică.Aleg liber pentru libertatea de a alege liberalii viitorului!”, a transmis Avramescu.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.