Weekend aglomerat pentru Poliția Locală: 135 de amenzi!

Polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice, au aplicat în zilele de 26 și 27 octombrie 135 de sancțiuni contravenționale în scopul asigurării și menținerii siguranței și fluenței traficului rutier pe raza municipiului Constanța. Valoarea totală a sancțiunilor  a fost de 61.140 de lei.

Potrivit Poliției Locale, cele mai multe abateri au vizat oprirea și staționarea interzisă, precum și nerespectarea semnificației indicatorului rutier  „acces interzis”.  Totodată, au fost ridicate și transportate în parcul auto de pe strada Caraiman, 16 autovehicule staționate neregulamentar. De asemenea, duminică noaptea, agenții Poliției Locale au depistat în parcarea Poarta 1 un șofer care făcea drifturi. În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că tânărul care conducea mașina avea suspendat dreptul de a conduce un autovehicul pe drumurile publice. Șoferul în cauză a fost predat Biroului Rutier Municipal din cadrul Poliției Municipiului Constanța în vederea continuării cercetărilor.

Tot în acest weekend, polițiștii locali cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice au aplicat 174 de sancțiuni a căror valoare a fost de 7060 de lei.  Cele mai multe au vizat consumul de băuturi alcoolice în locuri publice, apelarea la mila publicului, răscolirea în gunoi, aruncarea gunoiului pe domeniul public, plimbarea în spațiul public a unui câine periculos fără lesă și botniță, precum și desfășurarea activităților de picnic în alt loc decât în cele special amenajate.

În zilele de sâmbătă și duminică, agenții au depistat în mijloacele de transport în comun 99 de persoane care circulau fără un titlu de călătorie valabil.

„Amintim numerele de telefon la care cetățenii pot apela cu încredere pentru a semnala situații din sfera noastră de compentență instituțională-0241/484.205-Dispecerat sau 0799/606142(WhatsApp). Numai împreună putem asigura un climat public civilizat în municipiul Constanța!”, au precizat reprezentanții Poliției Locale.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *