Vremuri grele pentru PSD: UDMR VOTEAZĂ MOȚIUNEA DE CENZURĂ! Deputatul Antal: „Guvernul va pica…”

Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat faptul că liberalii au pregătit un draft al moțiunii de cenzură și s-a stabilit un calendar de negociere, de două săptămâni, cu toți liderii formațiunilor politice din Parlament, cu excepția PSD. Totodată, Orban a precizat că se va discuta pe marginea textului moțiunii de cenzură și aceasta va fi depusă doar în momentul în care există certitudinea că va trece.

„Textul moțiunii de cenzură a fost elaborat de PNL, dar va fi obiectul negocierii cu celelalte forțe politice. Vă dați seama că este vorba despre 6 partide care trebuie să alieze demersului PNL. Eu nu pun nicio condiție nici lui Victor Ponta, nici altora în demersul de a dărâma acest Guvern. Eu le spun public ceea ce am mai spus: orice lună în plus în care Guvernul Dăncilă rămâne în funcție provoacă stricăciuni majore. Ne vom întâlni cu reprezentanții fiecărui grup politic și vom vedea care sunt condițiile pentru a susține o moțiune de cenzură”, a spus Ludovic Orban.

Moțiunea de cenzură, cel mai probabil, va fi votată de toți parlamentarii UDMR, așa cum ne-a confirmat deputatul constănțean al UDMR, István-János Antal.

„De când a fost problema cu cimitirul de la Valea Uzului, nu s-a rezolvat nimic din partea Guvernului. Noi am rămas pe aceleași poziții. Nici înainte noi nu am fost parte la guvernare, am susținut doar anumite puncte pe care le-am considerat necesare. Din punctul meu de vedere, dacă acest Guvern depinde în Parlament de votul nostru, o să pice! Acest Guvern cred că va pica”, a spus deputatul Antal, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.