Vrei să devii militar profesionist? Apelul șefului Statului Major General, Ciucă: „Mergi la cel mai apropiat birou de informare-recrutare!”

Șeful Statului Major General, gr. Nicolae-Ionel Ciucă, a lansat, sâmbătă, un apel pentru… recrutare.

„Vrei să devii militar profesionist? Mergi la cel mai apropiat birou de informare-recrutare pentru a afla criteriile şi standardele pe care trebuie să le îndeplinești!”, a anunțat gr. Ciucă.

În prezent, MApN recrutează candidați pentru învățământul militar și nu au loc recrutări pentru posturile de soldat/gradat profesionist (SGP) sau rezervist voluntar.

„Timpul trece, parcă zboară… Nu mai amânați luarea unei decizii, este momentul să vă gândiți serios la cariera militară”, se arată pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării Naționale dedicată informării și recrutării candidaților la cariera militară. Pentru doritorii din Constanța, biroul de informare-recrutare se află pe str. Mircea cel Bătrân, nr. 106. Telefon: 0241.61.98.70.

Biroul informare-recrutare este sursa cea mai autorizată de informaţii despre cariera militară, criteriile şi standardele pe care trebuie să le îndeplineşti pentru a deveni militar profesionist.
De asemenea, poţi solicita informaţii telefonic ori poţi trimite un e_mail, completând formularul de contact disponibil pe site-ul recrutare.mapn.ro, însă pentru o informare detaliată şi consiliere trebuie să te prezinţi personal la biroul informare-recrutare.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *