Spread the love

Luptele politice de la Medgidia intră săptămânal în faze noi. După ce și-au făcut reciproc plângeri penale și s-au bălăcărit în mass-media, primarul Valentin Vrabie și viceprimarul Luminița Vlădescu se pregătesc de o nouă rundă: dizolvarea consiliului local. Astfel, vineri, Vrabie a anunțat că strânge semnături pentru respectiva dizolvare, întrucât „proiectele municipiului nostru sunt blocate de pionii grupurilor de interese, așa-zișii consilieri locali”.

„Consider că ar fi păcat să mai pierdem 2 ani, timp în care am putea accesa multe fonduri nerambursabile, atât de necesare dezvoltării Medgidiei. (…) În acest sens apelez la dumneavoastră, cetățenii municipiului Medgidia care vă doriți dezvoltarea acestui oraș, pentru a mă sprijini în demersul demarat pentru strângerea de semnături necesare DIZOLVĂRII CONSILIULUI LOCAL MEDGIDIA, într-un timp cât mai scurt”, a spus Valentin Vrabie.

În replică, viceprimarul Luminița Vlădescu susține că demersul primarului este campanie electorală.

„Eu nu am putut să ajung la ședința de astăzi a consiliului local, întrucât a trebuit să particip la Constanța la altă ședință a Asociației de Dezvoltare Apă – Canal. Domnul primar știa de această ședință și intenționat a fixat în același timp. Pe de altă parte, consider că inițiativa domnului primar este o tentativă de a arăta că are o voce în administrația locală din județ, însă în realitate este o simplă campanie electorală a domniei sale”, a spus viceprimarul Vlădescu, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

A reușit să enerveze pe toată lumea. „Vrabie pune în pericol o investiție de 600 de milioane de euro”. Moinescu ia în calcul să acționeze în Justiție; Iordache, șocat, dar cu conștiința împăcată

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *