Vrabie sare la gâtul lui Iordache: „Demagogie primitivă, ipocrizie și manipulare marca PNL”

Vremurile în care primarul de la Medgidia, Valentin Vrabie (ALDE), era propus pe la chermeze cu moguli șef al PNL au trecut, tocmai pentru că primarii liberali nu l-au avut niciodată la inimă pe fostul independent. Așadar, Vrabie poate să atace liniștit în această direcție și, miercuri, a venit rândul fostului primar de la Medgidia, actualul consilier județean liberal, Marian Iordache.

Iordache nu a spart gura târgului pe la Medgidia, nu a făcut vreo minune administrativă și, mai nou, nici din punct de vedere politic nu stă prea bine. La ultima ședință de Consiliu Județean, relatată de TOMIS NEWSera cât pe-aci să fie scos „la tablă” de vicepreședintele Claudiu Palaz, pe tema RAJA.

De atunci, Iordache s-a dat „la fund”, însă l-a luat în vizor Valentin Vrabie.

Miercuri, Vrabie a pus mâna pe mitralieră: „Demagogie primitivă, ipocrizie și manipulare marca PNL”! Sunt cuvintele cu care Valentin Vrabie caracterizează comportamentul liberalilor, în special al lui Iordache, care a pledat pentru RAJA când a fost primar, acum se poziționează împotriva aceleiași companii! Comportament, de altfel, obișnuit pe la PNL și cu alte ocazii.

„PNL a început campania electorală cu obscure jocuri de culise, sperând că vor smulge din nou voturile cetățenilor din județul Constanța. (…) Aș vrea să înțelegeți dragi cetățeni că votând niște zerouri politice, care până acum au făcut joc de glezne alături de PSD, județul Constanța va fi condamnat la umilință și sărăcie pentru următorii patru ani”, a spus Valentin Vrabie.

15036603_1109563415828700_9036243337829664769_n

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *