Spread the love

Este tărăboi între primarul Medgidiei, Valentin Vrabie și conducerea Consiliului Județean Constanța. Motivul îl constituie un drum de numai 300 de metri. Edilul Medgidiei a tunat și fulgerat miercuri, solicitând conducerii CJC, printr-un mesaj, să se implice în reabilitarea acestui pod.

„Stimate domnule Președinte al Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, în calitate de primar al municipiului Medgidia, vă solicit public reabilitarea tronsonului de drum – bretele de pod, cuprins între DN22C și podul rutier CDMN din municipiul nostru, având o lungime de aproximativ 300 METRI. Fac acest demers public întrucât am solicitat încă de anul trecut, prin adresa nr. 27828/03.11.2017, reabilitarea în regim de urgență a acestor bretele de pod sau predarea lor către UAT Medgidia. Dar din păcate pentru noi, locuitorii municipiului Medgidia dar și votanți cu ajutorul cărora dumneavoastră ați ajuns Președinte al Consiliului Județean Constanța, solicitarea a rămas fără nici o rezolvare. Având în vedere că domnul Claudiu-Iorga Palaz, în calitate de vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța coordonează direct activitatea RAJDP Constanța, vă rog sa dați dovadă de responsabilitate și să vă asigurați că rezolvă urgent și problema acestor bretele rutiere cel puțin la fel de eficient cum a rezolvat-o și pe cea a drumului către casa domniei sale din Pietreni. Este adevărat că roțile mașinilor de lux deținute de domnul vicepreședinte Palaz nu se strică prin gropile din Medgidia însă sunt convins că reabilitarea unui drumuleț de 300 de METRI, pe care CJC îl are în administrare, nu poate fi decât o chestiune de voință din partea dumneavoastră. În situația în care reabilitarea nu poate fi efectuată, vă solicit predarea către UAT Medgidia a tronsonului de drum menționat anterior”, se arată în mesajul lui Vrabie.

Răspunsul conducerii CJC nu a întârziat să apară. Vicepreședintele Claudiu-Iorga Palaz îi transmite edilului Medgidiei că este într-o gravă eroare, pentru că drumul la care face referire nu este al drumurilor județene, ci al municipalității.

„Vrabie circar a fost, circar a rămas. Nu știe altceva decât să dea circ cetățenilor, că s-au numit peștereni, că sunt din Medgidia… Nu face decât circ și nicidecum treabă. Din poziția pe care a avut-o dovedește că este un neputincios și că mă cheamă să-i curăț curtea sau, eventual, să-i șterg praful din casă. Ăsta nu e gospodar și sunt convins că cetățenii din Medgidia îl vor sancționa la următoarele alegeri locale. Drumul la care face referire aparține municipalității din Medgidia și nicidecum al CJC! Nu trebuie să învestim bani pentru Vrabie și să-l lasăm pe el să-și facă festivaluri și să cheme tot feluri de artiști la prețuri supraevaluate (festivalul Dapyx – n.r.), ca să se distreze. Mai întâi să pună mâna să facă treabă și abia apoi, dacă mai rămân bani, să se distreze“, a comentat Claudiu Palaz, pentru TOMIS NEWS.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *