Vrabie a comis-o din nou. PSD Constanța: „Gestul HULIGANIC îmbracă o DUBLĂ CALITATE PENALĂ!”

Organizația Județeană Constanța a Partidului Social Democrat condamnă ferm gestul incalificabil al primarului municipiului Medgidia, Vrabie Valentin, din data de 23 aprilie a.c. Astăzi, într-o ieșire nervoasă, huliganică, acesta le-a agresat fizic și verbal pe viceprimarul în funcție al orașului, Luminița Vlădescu și pe un alt funcționar public.

Viceprimarul Luminița Vlădescu a revenit pe post, după încercarea disperată și eșuată a primarului, cu sprijinul prefectului liberal al județului Constanța, George Niculescu, de a o demite din funcție. Astfel, gestul de azi al primarului Vrabie „îmbracă o dublă calitate penală, fiind vorba nu numai de agresarea a doi funcționari publici, aflați în exercitarea funcției, dar și de zădarnicirea și neaplicarea unei sentințe judecătorești definitive”, au transmis, imediat după incidentul din primărie, reprezentanții PSD Constanța.

„Nu este prima dată când acest personaj, traseist politic de succes îndoielnic, are manifestări de derbedeu bătăuș și este regretabil că PNL – partidul din care face de curând parte – nu se delimitează de un asemenea individ, certat cu legea și bunul simț. Însă, cu siguranță, cetățenii municipiului Medgidia, având cunoștință de comportamentul violent și nedemn al actualului primar, îl vor sancționa cum merită la viitoarele alegeri locale. Fiind vorba de unul dintre liderii PSD Constanța – doamna Luminița Vlădescu este vicepreședinte – Filiala Județeană a PSD Constanța își rezervă dreptul de a reclama în instanță și organelor abilitate, independent de acțiunile doamnei viceprimar, comportamentul infracțional al primarului Vrabie”, au mai transmis reprezentanții PSD Constanța.

Joi dimineață, Valentin Vrabie a avut o ceartă cu Oana Buzoianu, șefa departamentului Juridic al primăriei, pe care a numit-o pur și simplu javră ordinară. Ulterior, Vrabie s-ar fi repezit și la Vlădescu, urlând la ea și bruscând-o fizic. Incidentul din urmă s-ar fi consumat chiar în biroul primarului, unde Luminița Vlădescu s-ar fi dus ca să anunțe lipsa unor materiale de protecție – măști, mănuși și dezinfectanți – la Departamentul de Asistență Comunitară.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.