VOT TACTIC: Aliaţii lui Navalnîi le cer ruşilor să voteze cu comuniştii, pentru a slăbi partidul lui Putin

Aliaţi ai disidentului rus Aleksei Navalnîi, aflat în detenţie, şi-au îndemnat miercuri concetăţenii să voteze cu Partidul Comunist la alegerile legislative care au loc în Rusia la sfârşitul acestei săptămâni, în cadrul campaniei de vot „tactic” menită să descentreze partidul de guvernământ Rusia Unită, relatează Reuters. Majoritatea candidaţilor pe care îi susţin aliaţii lui Navalnîi sunt din Partidul Comunist, al doilea cel mai popular din Rusia şi care are în prezent 43 de mandate în Duma de stat (camera inferioară), dominată de Rusia Unită (cu 336 din totalul de 450 de mandate). Aliaţii lui Navalnîi au recomandat candidaţi ai comuniştilor în 11 din cele 15 circumscripţii ale capitalei Moscova.

Milioane de oameni din Rusia urăsc Rusia Unită”, a declarat Leonid Volkov, unul dintre aliaţii lui Navalnîi, într-o înregistrare video difuzată împreună cu o listă de candidaţi despre care aliaţii disidentului consideră că au cele mai mari şanse să câştige în faţa celor ai puterii.

„Explicaţi-le tuturor celor care nu sunt mulţumiţi de ce se întâmplă în ţară că trebuie să iasă la vot la aceste alegeri„, a adăugat Volkov.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “VOT TACTIC: Aliaţii lui Navalnîi le cer ruşilor să voteze cu comuniştii, pentru a slăbi partidul lui Putin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *