Voiculescu (Sănătate): „Dorința este ca, de Paști, oamenii să aibă sărbători cum se cuvine”

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a declarat, marți, că nicio măsură nu poate fi exclusă când e vorba de sănătatea oamenilor, dar că nu este vorba de carantinare a Capitalei în zilele următoare. El a adăugat că va fi prezentat un set de măsuri.

„Nicio măsură nu poate fi exclusă atât timp cât e vorba de sănătatea oamenilor, dar nu este vorba de carantinare în zilele următoare. Vor exista câteva măsuri pe care le discutăm la Ministerul Sănătății cu experți de la INSP, măsuri care vor fi anunțate azi și care ar putea să însemne inclusiv restricții suplimentare. Azi va fi prezentat un set de măsuri care înseamnă și restricții. În acest moment nu vorbim de carantinare”, a declarat ministrul Sănătății.

El a spus că una dintre măsuri se va referi la definirea zonelor metropolitane. Vlad Voiculescu a spus că dorința este ca de Paști oamenii să aibă sărbători „așa cum se cuvine, adică să fie în afara pericolului sau să fie o perioadă cât mai gestionabilă”

Este important pentru fiecare să ne întâlnim cu cei dragi, sper să putem face asta. Înseamnă că în cele câteva săptămâni până la Paști să luăm măsuri pentru a fi în siguranță”, a afirmat Vlad Voiculescu.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *