Vladimir Putin, despre invazia în Ucraina: „Obiectivele noastre sunt NOBILE!”

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat marţi că operaţiunea militară a Moscovei din Ucraina îşi va îndeplini fără discuţie ceea ce el numeşte a fi obiectivele „nobile”, potrivit Reuters şi EFE, informează Agerpres. Într-un discurs susţinut la o ceremonie de premiere la Cosmodromul Vostocinîi în Extremul Orient al Rusiei, Putin a declarat că Moscova nu a avut altă opţiune decât să lanseze o operaţiune militară pentru a proteja populaţia din Donbas, estul Ucrainei, şi că o ciocnire cu forţele antiruse ale Ucrainei era inevitabilă, potrivit agenţiilor ruse de presă.

Obiectivele sunt foarte clare şi nobile”, a afirmat preşedintele rus, în cadrul vizitei la Cosmodrom.Forțele ruse au acționat curajos, eficient, nobil”, a punctat Putin. Liderul rus a mai spus că țara sa „nu poate fi izolată”, potrivit agenției de știri RIA

El a fost însoţit de preşedintele Belarusului, Aleksandr Lukaşenko, aliat al său. În cadrul unei întrevederi între cei doi în Extremul Orient al Rusiei, liderul de la Kremlin a spus că Rusia şi Belarus vor coopera în proiecte de infrastructură în domeniul spaţial, potrivit agenţiei ruse de presă RIA.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.