Vișan (PSD), iritat pe guvernanți: „Pentru alocații nu sunt bani. Pentru adaos comercial de 71% la cumpărarea măștilor ați găsit bani să plătiți?”

Creșterea alocațiilor de stat va fi de 20%, de la 1 septembrie, așa cum a stabilit recent guvernul condus de Ludovic Orban, premierul arătând că aceste indemnizații se vor majora în viitor în etape și că procentul și ritmul de creștere depind de prognozele economice. Guvernul a luat această decizie în ciuda faptului că legislația îl obligă să dubleze alocațiile.

Avem, astfel, un nou prilej de răfuieli politice, iar deputatul social-democrat constănțean, George Vișan, a vorbit luni despre ipocrizia liberalilor, care susțin că nu se găsesc resurse bugetare pentru alocațiile copiilor, dar se găsesc pentru… altele.

„Cât poți să fii de cinic când refuzi să dublezi alocațiile copiilor? Cât poți să fii de ipocrit și să spui că nu sunt resurse bugetare? Dar pentru un adaos comercial de 71% la cumpărarea măștilor ați găsit bani să plătiți? Aici nu mai este vorba de proverbiala incompetență liberală. Este vorba de rea-credință! Nu vă pasă de nimic! Doar de voi! Retorica mincinoasă de genul ,,ei sunt de vina’’ nu mai ține! Da, știm că ,,ați vrut’’ dar nu ați putut decât să mințiți! Și când îi vezi cum se zbat și cum se sacrifică pentru popor mai că îți dau lacrimile. Și cum mai aruncă câteva frimituri de la masa guvernării să arate că sunt mărinimoși cu românii. Tocmai cei ce erau cu statul de drept în suflet nu respectă legea! În guvernarea liberală respectul față de lege a devenit opțional. Ce contează că este vorba de copii? Nu contează! Plata alocațiilor nu are adaos comercial. Nu aduce profit. De ce să plătească copiilor alocațiile când mai bine cumpără măști la supra preț? De asta nu sunt bani! Pentru că nu le iese nimic! Legea trebuie respectată! Alocațiile pentru copii trebuiesc dublate! Nu mai investiți în achiziitii de te miri ce și o să vedeți că sunt bani! Și pentru alocații și pentru pensii. Doar trebuie să vă pese de oameni! Și vouă nu vă pasă!”, a transmis George Vișan.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *