Vișan (PSD): „Iohannis, președintele tuturor liberalilor, a pus CIZMA pe GÂTUL DEMOCRAȚIEI!”

Președintele Klaus Iohannis a avut miercuri seară declarații de presă la Palatul Cotroceni și, printre altele, a vorbit despre eventualele fraude la alegerile locale sau repararea Legilor Justiției, modificate în guvernările precedente ale PSD.

Ieșirile anti PSD ale șefului statului au fost taxate de deputatul social-democrat constănțean, George Vișan, care a transmis joi că Iohannis este deja în campanie electorală pentru alegerile parlamentare și conferința de miercuri seară a fost „un alt derapaj sinistru și un alt atentat grav la adresa democrației”. Totodată, Vișan a subliniat că Iohannis insistă pentru o nouă majoritate parlamentară, liberală evident, pentru a avea „proprii zombie care să execute doar ordinele de la Cotroceni”:

„Președintele României Național Liberale a pus cizma pe gâtul democrației! Un alt derapaj sinistru și un alt atentat grav la adresa democrației, a statului de drept, a libertătii și demnitătii poporului român! Președintele tuturor liberalilor a dat startul campaniei electorale pentru Parlament. Pentru penele, primul pe listă este chiar Werner. Să nu ne mai ascundem după cireș. Constituția României este doar un pretext când îi folosește. În rest nu există pentru el. Și ce pretext, pe post de fumigenă s-a gândit să arunce opiniei publice? Reincalzeste ciorba cu legile justiției. Că alte teme de campanie nu are. Uite un exemplu ce nu se regăsește în gândirea autocratică a Președintelui, ar fi ceea ce poate face Parlamentul pentru români și România? Despre asaltul pesedist pentru creșterea nivelului de trai al românilor de ce nu spune nimic? Despre prăbușirea economiei nu își aduce aminte? Normal! Pentru că, din nefericire guvernează incapabilii lui de penelisti. Și ei sunt buni pentru ca nu au dat copiilor alocațiile majorate și nici pensiile nu le-au mărit, chiar daca au încălcat legea. Din Parlamentul țării, PSD reușește să se lupte pentru drepturile românilor. Dincolo de retorica mincinoasă a liberalilor, acesta este adevărul. Ură, sărăcie și dezbinare! Acesta este programul politic al liberalior! Uite că totuși a avut dreptate Iohannis când a recitat de pe prompter : „minciuna și dezinformarea NU MAI SUNT TOLERATE DE CĂTRE ROMÂNI!” Dacă tot clamează democrația și statul de drept de ce le calcă în picioare? Ceea ce face este un asalt asupra democrației. Și Președintele și cei ce îl susțin #dedreapta. Încă nu a reușit să instituie partidul unic național liberal. Are nevoie de o majoritate de zombie care să execute doar ordinele de la Cotroceni. Parlamentul nu este în subordinea Președintelui. PSD îi cere socoteală pentru acțiunile anticonstituționale și se luptă cu abuzurile liberalilor. Și de aceea nu vom renunța să ne luptăm pentru români și repturile lor. Pentru că asta am făcut și vom face. Noi, cei din PSD!”, a transmis George Vișan.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *