Vișan (PSD): „Datoria acumulată în 11 luni este mai mare decât în primii 19 ani de după Revoluție. O să intrăm în INCAPACITATE de plată”

Deputatul social-democrat constănțean George Vișan privește cu groază la împrumuturile contractate de Ministerul Finanțelor și transmite luni că ne împrumutăm la cele mai ridicate dobânzi din Uniunea Europeană. Potrivit lui Vișan, această abordare financiară poate avea un singur efect: statul va intra în incapacitate de plată.

PSD are în programul de guvernare, după 6 decembrie, măsuri imediate care să asigure siguranța locurilor de muncă prin investiții publice în economie și prin sprijinirea firmelor care PRODUC ÎN ROMÂNIA. Toate programele de sprijin pentru companii sunt condiționate de menținerea sau crearea de locuri de muncă. Suntem în recesiune economică! Ce așteptări putem avea de la un Guvern care promite că o să avem o creștere economică fantastică în 2021. Criza economică este o realitate în întreaga lume. Criza socială se adâncește iar numărul șomerilor crește într-o economie pur și simplu pusă pe butuci de o guvernare ce doar s-a împrumutat . În curând o să intrăm în incapacitate de plată. Ne imprumutăm la cele mai ridicate dobânzi din Uniunea Europeană. Datoria acumulată în 11 luni este mai mare decât în primii 19 ani de după Revoluție. Pentru liberali sunt prioritare investițiile? Acesta ar fi fost și motivul pentru care nu au majorat alocațiile copiilor, după cum ei singuri recunosc. Dar unde sunt investițiile???”, a transmis George Vișan.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.