Vișan (PSD Constanța): „Românii să conștientizeze că un singur partid la conducerea țării este UN PERICOL pentru democrație”

Deputatul social-democrat constănțean, George Vișan, a votat duminică în cadrul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale. Potrivit parlamentarului, valul anti-PSD deschide ușa unei posibile dictaturi. Cu majoritate – firavă ce-i drept – în Parlament, conducerea Guvernului și a președinției, PNL ar putea să reprezinte un pericol pentru democrație.

CITEȘTE ȘI:

„Am votat cu inima pentru o Românie firească, nu una „normală” în care ne întoarcem la vremurile partidului stat. Sper ca românii, atât din țară cât și din afară, să conștientizeze faptul că o conducere a țării monocoloră, cu un singur partid care „defilează” în Parlament, deține Guvernul și președinția, este un adevărat pericol pentru democrație și pentru echilibrul societății românești. Nu vreau să dau un pronostic, dar sunt convins că România are nevoie de un președinte muncitor și implicat, nu unul plecat în vacanțe…”, a spus deputatul Vișan, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *