Spread the love

RISE PROJECT a publicat marți o serie de dezvăluiri referitoare la prezidențiabilul și președintele USR, Dan Barna. Potrivit publicației, Dan Barna, președintele partidului care a inițiat campania „Fără Penali” în funcții publice, este supervizorul senin al unor fraude și conflicte de interese cu fonduri UE.

„Ia uitați ce belșug se întrevede”, le spunea Dan Barna angajaților săi, pe mail, când îi anunța că vin banii din afacerile sociale derulate pe bani europeni.

CITEȘTE ȘI:

RISE PROJECT a scos în lumină o serie de „contraste” din cariera lui Dan Barna. Unul dintre ele ar fi acela că, deși acesta susține că vrea să-i întoarcă pe români în țară, el și-a construit parcursul profesional „pe seama unora nevoiți să plece”. Materialul integral este disponibil AICI!

Cum era de așteptat, adversarii politici ai lui Dan Barna au reacționat. De exemplu, deputatul social-democrat constănțean, George Vișan, consideră faptul că Fără Penali devine astăzi în USR – FĂRĂ Barna.

„Adevărata știre de astăzi e că imaculatul fără penali Dan Barna se pregătește pentu o cariera de pieton în politică tocmai azi, când Iohannis l-a transformat în pitonul său de casă prin materialul Rise Project ”Adevărul despre Barna”. Adevărul este rareori simplu și pur, ca să citez din Oscar Wilde, așa cum fac, mai nou, unii care sunt PROROMANIA din fire, prin urmare Dan Barna se pregătește nu doar să piardă alegerile prezidențiale ci și șefia propriului partid. Practic opoziția și-a secerat o ciosvârtă prin decapitarea șarpelui șef cu clopoței. Interesant e că pe pagina de facebook a publicației Rise Project sunt foarte mulți indivizi care anunță că nu vor mai susține publicația, deoarece reprezintă interesele PSD(invectivele lor curg pe măsură ce imaginația lor născocește cele mai aiurite teorii) când Iohannis poate ieși din primul tur cu această dezvăluire despre imaculatul Barna. Fără Penali devine astăzi în USR – FĂRĂ Barna”, a spus deputatul Vișan.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *