Spread the love

Începând cu 1 iulie a.c. au crescut pensiile și prestațiile sociale ale persoanelor cu dizabilități. Astfel pensia minim garantată crește de la 520 lei la 640 lei iar valoarea punctului de pensie ajunge la 1100 lei față de 871,5 lei. Măsura este salutată de deputatul constănțean al PSD, George Vișan, care consideră că măsura creșterii pensiilor este o responsabilitate și o datorie față de cei peste 5 milioane de pensionari.

„Guvernul a luat act de creșterea pensiilor, masură propusă în Programul de Guvernare. Mărirea pensiilor reprezintă o inițiativă necesară atât celor câteva milioane de pensionari actuali dar și o garanție a unui sistem de pensii stabil pentru cei ce se pregătesc de pensionare.Programul PSD pentru pensionari a urmărit și va urmari și în continuare să sprijine și să respecte pensionarii, oferindu-le o viață mai bună.” a spus deputatul Vișan.

În altă ordine de idei, tot de la 1 iulie s-au mărit și prestațiile persoanelor cu dizabilități cu procente cuprinse între 12-17%.

Facebook Comments

One thought on “Vișan (PSD Constanța): „Au crescut pensiile și prestațiile sociale ale persoanelor cu dizabilități, responsabilitate și datorie față de cei peste 5 milioane de pensionari””

  1. Copii cu diabet de ce sunt rechemat la comisiile de reevaluare anual
    Ma refer la copii imsulinodependeti
    Faceti ceva si pt acestia,nu mai vb ca chiriile lunare sint ff puținelor acesti copila si.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *