Vișan (PSD) atac la Iohannis: „Alegeri cu orice preț, NU contează criza sanitară! Vrea doar puterea…”

Președintele Klaus Iohannis a avut luni seară declarații de presă la Palatul Cotroceni. Șeful statului a vorbit, printre altele, despre faptul că presiunea pe spitale și în secțiile de ATI este uriașă din cauza pandemiei de coronavirus și că trebuie să acționăm acum, decisiv. Totodată, potrivit lui Iohannis, alegerile parlamentare din 6 decembrie se pot desfășura, în ciuda crizei sanitare.

Deputatul social-democrat constănțean George Vișan s-a arătat oripilat de declarațiile șefului statului și a precizat că ne-a aburit cu perspective economice, subliniind faptul că Iohannis vrea alegeri în decembrie cu orice preț.

Hai că a ieșit să citească de pe prompter și să ne aburească cu perspective economice îmbucurătoare. Nimic concret, dar a avut o discuție. Și mai e supărat pe autorități. Nu pe penele că doar e președintele lor. Și-n timpul ăsta abulicul Ludovic, amețita Anisie și Câțu fantasticul sunt ocupați cu campania electorală rătăcind prin meandrele concretului când țara este în haos cu ei la guvernare. Și vrea Werner alegeri în decembrie cu orice preț. Nu contează criza sanitară. Nu le păsa de nimic și de nimeni. Ei vor puterea. Soarta românilor nu îi preocupă. Și îi dau dreptate lui Klaus când a spus că ,,lucrurile nu mai pot continua așa!’’. Adevărat a grăit! PNL trebuie să plece de la guvernare!”, a transmis deputatul Vișan.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.