Vișan (PSD): „Acest guvern și PNL ne-au amanetat viitorul. Au lăsat primăriile, părinții și profesorii să se descurce cum pot”

Deputatul social-democrat constănțean George Vișan acuză guvernarea liberală că a lăsat responsabilitatea începerii noului an școlar pe umerii primăriilor, părinților și profesorilor. Cu doar o săptămână înainte de primul clopoțel, Vișan arată că avem un guvern care nu știe nimic altceva decât să se laude pe sine în timp ce sănătatea și economia sunt în colaps:

„Avem un guvern  care nu știe nimic altceva decât să se laude pe sine. Păcat că în realitate cei ce ar trebui să fie bine guvernați, românii trăiesc contrariul celor ce mint distinșii liberali. Într-un final vor pleca de la guvernare, dar vor lăsa prăpăd în urma lor, așa cum au făcut-o în toate guvernările pedelist-liberale. Nu sunt capabili de minima empatie față de ceea ce înseamnă viața românilor, darămite să mai și facă bine! O guvernare bazată pe șmen și minciună. Uitați-vă la bizarele lor decizii și ce efect au în viața de zi cu zi a fiecărui român. Educația, sănătatea și economia sunt în colaps. Se iau măsuri absurde, fără o minimă logică. Culmea absurdului au atins-o demult. A ajuns până și democrația să îi deranjeze. Pur și simplu îi scoate din sărite faptul că PSD le cere socoteală pentru abuzurile, haosul administrativ sau scăderea nivelului de trai al populației. A devenit o obsesie faptul că mai există opoziție! Se cred veșnici la guvernare. Acest guvern și PNL ne-au amanetat viitorul. Cine o să plătească? Românii! Nu PNL! Și te mai pomenești că o să guverneze iar PSD-ul și o să avem iar creștere economică! Vestea bună pentru români este că PNL o să plece de la guvernare! Democratic, prin alegeri! Pentru că vin alegerile! Locale și parlamentare! Apropo, aveți idee, Anisie, ministrul învățământului și guvernul liberal, ce au făcut concret pentru începerea noului an școlar? Nimic au făcut! Incompetență și minciună! Vorbe, promisiuni și atât! În realitate au lăsat primăriile, părinții și profesorii să se descurce cum pot. Au fugit de răspundere. Asta au făcut liberalii. Uite că Primăria Constanța a știut ce este de făcut! Și a făcut! Așa cum a făcut-o întotdeauna. Pentru că administrației orașului nostru îi pasă de oameni. Zi de zi, nu doar când vin alegerile. Chiar dacă, primarul Constanței, prietenul și colegul meu, Decebal Făgădău, nu iese zilnic să se laude cu ce a făcut . Și ar avea ce să spună. Așa cum am spus mereu, o spun și acum: nu vorbe, fapte!  Au fost alocați  5 milioane de lei pentru unitățile de învățământ. Din partea Guvernului nu tablete, nu măști, nu proceduri, nimic! Și să nu credeți că liberalii din Constanța sunt ,,altfel’’ decât cei de la guvern sau de oriunde din țară. Sunt toți la fel! Tot ce știu să facă este să promită și să mintă! Nu au nimic concret pentru constănțeni! Ce au făcut distinșii ,,altfel’’ liberali să sprijine efortul primăriei pentru elevi și profesori? Nimic! Forme fără fond!  Vin alegerile! Și constănțenii au de ales între vorbe și fapte. Pentru că trebuie să îți pese de oameni și liberalilor ,,altfel’’ din Constanța nu le pasă!”, a transmis deputatul Vișan.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.