Virginia Uzun, candidatul PSD pentru Primărie Eforie

Luni, 17 septembrie, Virginia Uzun, candidatul PSD la funcția de primar al orașului Eforie, împreună cu echipa de consilieri locali pe care o va supune votului concetățenilor săi pe 27 septembrie, s-a deplasat la Constanța în vederea înregistrării la Judecătorie a documentelor necesare pentru înscrierea în cursa electorală, validate anterior de Biroul Electoral de Circumscripție.

uzun 2

„Candidez pornind de la ideea că voi fi un altfel de primar. Un primar a cărui ușă va fi permanent deschisă, un primar atent la problemele și necesitățile tuturor, un lider în jurul căruia să construim o comunitate trainică, într-un oraș cu care să ne mândrim. Am alături de mine o echipă de consilieri pe care o consider reprezentativă pentru populația orașului nostru, cu oameni foarte bine pregătiți și responsabili, oameni cu reușite profesionale și personale notabile, oameni cu viziune, care vor lupta pentru dezvoltarea unitară a celor două localități componente ale orașului nostru, cu competență și eficiență, cu iubire de oameni și curaj! Consider de asemenea că asumarea funcției de primar trebuie făcută în folosul oamenilor, a îmbunătățirii vieții lor de zi cu zi, iar principalul obiectiv este acela de a construi o comunitate puternică și de a face din localitatea noastră un oraș-stațiune modern, la standardele impuse de secolul al XXI-lea”, a declarat Virginia Uzun după depunerea documentelor pentru candidatură la Judecătoria Constanța.

La Eforie, candidații cu șanse reale pentru primărie sunt primarul în funcție, Robert Șerban (PNL), Christian Gigi Chiru (ALDE), Ionuț Anghel (PMP) sau Virginia Uzun (PSD).

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.