Virgil Popescu s-a vindecat de Covid: „Purtaţi masca şi respectaţi regulile de igienă. Eu am purtat-o. Da, am contactat virusul”

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anunţat că rezultatul ultimului test pentru COVID-19 este negativ. Acesta precizase pe 2 noiembrie că este infectat cu SARS-CoV-2. Ministrul a adăugat că a fost printre cei norocoşi, deoarece nu a avut simptome grave, ci o formă uşoară a bolii.

Pentru că au fost şi alte voci, circumspecte, voi încerca să răspund la o serie de «curiozităţi». Da, continui să vă încurajez, din toată inima, să purtaţi masca şi să respectaţi regulile de igienă. Eu am purtat-o. Da, am contactat virusul, dar faptul că am purtat masca mi-a oferit ocazia să nu îi îmbolnăvesc pe cei din jurul meu”, a mai spus liberalul.

În primul rând, vreau să vă mulţumesc tuturor celor care mi-aţi scris, mi-aţi trimis gândurile voastre bune, v-aţi rugat pentru sănătatea mea. Asta mi-a dovedit că putem fi solidari, că dăm dovadă de omenie şi că ştim să ne fim alături şi în perioade de restrişte. M-am numărat printre cei norocoşi, neavând simptome grave, ci o formă mai uşoară a bolii. Am stat în izolare, acasă, şi mi-am monitorizat atent evoluţia bolii. Am avut gust, miros. Deci este posibil, ca după aceste 2 săptămâni, să mă fi ales cu câteva ”grame în plus”. Am considerat că este important să mă hrănesc sănătos, consistent, pentru a ajuta corpul să lupte cu acest virus. Pentru că au fost şi alte voci, circumspecte, voi încerca să răspund la o serie de «curiozităţi». Da, continui să vă încurajez, din toată inima, să purtaţi masca şi să respectaţi regulile de igienă. Eu am purtat-o. Da, am contactat virusul, dar faptul că am purtat masca mi-a oferit ocazia să nu îi îmbolnăvesc pe cei din jurul meu. Iar asta mi se pare o victorie! Cei dragi, colegii mei şi cei cu care am interacţionat au fost bine. De asta este bine să avem grijă, să ne protejăm noi, dar şi pe ceilalţi”, a scris Virgil Popescu sâmbătă.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.