Virgil Popescu s-a întâlnit cu ministrul Energiei din Israel: „România e interesată de diversificarea surselor şi a rutelor de aprovizionare a gazelor naturale”

Virgil Popescu a anunţat că i-a transmis, miercuri, ministrului Energiei din Israel că România este interesată de diversificarea surselor şi a rutelor de aprovizionare a gazelor naturale, de investiţii pe care să le facă companiile din Israel în ţara noastră. Karine Elharrar i-a comunicat că Israelul este hotărât să sprijine Europa în efortul de a-şi reduce dependenţa de gazul rusesc.

Astăzi am avut o întâlnire bilaterală cu ministrul Energiei din Israel Karine Elharrar. Am discutat despre întărirea relaţiilor bilaterale şi extinderea parteneriatului în domeniul energiei”, a scris Virgil Popescu, miercuri pe Facebook.

Ministrul Energiei a adăugat că i-a transmis omologului israelian că România e interesată să îşi diversifice sursele şi rutele de aprovizionare a gazelor naturale.

Totodată, i-am transmis că ţara noastră este interesată de diversificarea surselor şi a rutelor de aprovizionare a gazelor naturale, dar şi de investiţii pe care să le facă companiile din Israel în România. Karine Elharrar a transmis că Israelul este hotărât să sprijine Europa în efortul de a-şi reduce dependenţa de gazul rusesc”, a completat Popescu.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *