Violeta Alexandru: „Poate nu s-a înțeles mesajul meu și îl repet: se verifică TOATE cererile pentru șomaj tehnic. Suntem pregătiți pentru SANCȚIUNI”

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a transmis faptul că ministerul este pregătit pentru primele plăți șomaj tehnic aferente lunii aprilie și, totodată, este pregătit și pentru „aplicarea primelor măsuri de sancționare a celor care au încercat să obțină plăți duble”.

„Poate nu s-a înțeles mesajul meu și îl repet: se verifică toate cererile iar cei care își imaginează că pot trișa depunând aceleași cereri la mai multe AJOFMuri sau AJPISuri din diferite județe se înșeală dacă se bazează pe faptul că nu verificăm. Am un respect enorm pentru banii publici, sunt banii celor care muncesc în această țară. Când vorbesc despre solidaritate și responsabilitate în această perioadă, mă refer la fiecare dintre noi. Orice ban în plus necuvenit, cu atât mai mult cu cât vorbim despre bani publici, este în sine o faptă foarte gravă. Implicit înseamnă faptul că îi iei altui om, un om cinstit care o duce greu în această perioadă, șansa de a menține lucrurile pe linia de plutire până la reluarea activității. România după pandemie își revine prin oameni care au simțul corectitudinii și al respectului pentru problemele celor de lângă ei. Întotdeauna adevărul iese la lumină. Ne ocupăm și cu astfel de lucruri. Aș vrea să ajutăm cât mai mult în această perioadă. Prima formă de ajutor: să fim corecți”, a transmis ministrul Violeta Alexandru.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *