VIDEO ZIUA CONSTANȚEI 2019. Făgădău: „Avem o mare, plajă, soare, un Port puternic, atâtea elemente care ne fac să fim mândri, dar de care câteodată uităm”

Pentru al doilea an consecutiv, Primăria Municipiului a organizat Parada Constanței, în cadrul căreia 2.000 de participanți, sportivi, olimpici, militari, jandarmi călare, polițiști naționali și locali, studenți, elevi, cadre didactice, artiști, înalte fețe bisericești, reprezentanți ai etniilor dobrogene și oficialități au salutat orașul pe traseul Bd. Tomis-Piața Ovidiu.

Ajunsă în Piața Ovidiu, la ora 17:00, parada a defilat prin fața autorităților, precum comandanții militari dar și ai viceprimarilor Dumitru Babu și Costin Răsăuțeanu, a primarului Decebal Făgădău și a prefectului Dan Jeacă.

Rând pe rând, instituțiile de învățământ și sportive, liceale și universitare, au salutat aceste oficialități. A urmat intonarea imnului de stat, apoi discursul lui Jeacă, prefectul urând La mulți ani constănțenilor și amintind de numeroasele personalități pe care Constanța le-a dat politicii, culturii și ingineriei, la nivel național, de-a lungul istoriei recente.

dan jeaca
Prefectul Dumitru Dan Jeacă

Făgădău: „De multe ori, uităm lucrurile mici, mărunte, care fac viața frumoasă”

Au fost ceva emoții, întrucât se preconiza o ploaie care să strice întregul eveniment, însă vremea a ținut cu organizatorii și, după prefect, a vorbit primarul Decebal Făgădău.

PARADA MILITARĂ

GALERIE FOTO

ziua constantei 2019 3
ziua constantei 2019 4
ziua constantei 2019 5
ziua constantei 2019 6
ziua constantei 2019 7
ziua constantei 2019 8

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *