VIDEO Victor Ponta (PRO România): „Sunt la Constanța convins că, pentru prima dată, susțin pe cine trebuie!”

Președintele PRO România, Victor Ponta, este prezent miercuri la Constanța, pentru a-și anunța sprijinul pentru echipa locală a formațiunii, respectiv candidaturile lui Mircea Dobre – pentru municipiu și Răzvan Filipescu – pentru Consiliul Județean.

Mircea Dobre a precizat că PRO România Constanța este singurul partid cu proiecte concrete și a vorbit din nou despre trinomul toxic: PSD – PNL PMP:

Răzvan Filipescu, vorbind despre echipa de la Consiliul Județean, a precizat că oamenii propuși pe liste și-au demonstrat abilitățile în mediul privat, unde activează toți și astfel pot să aducă plus valoare în administrație:

Victor Ponta a subliniat că a venit la Constanța, pentru prima dată, convins că susține pe cine trebuie. Cu alte cuvinte, Ponta s-a referit la candidaturile din anii trecuți, unde a susținut diverse alianțe, de data aceasta fiind vorba strict de oameni din PRO România. Totodată, Ponta a luat din nou PSD la șuturi, susținând că în Constanța alegerile sunt în funcție de cine e șef la RAJA. De asemenea, Ponta a mai arătat că așa cum spera ca USR să fie speranța pe dreapta, PRO România este speranța pe stânga, numai că USR-iștii au abandonat acest rol și s-au predat la PNL:

În ceea ce privește alianțele post-electorale, Victor Ponta a precizat că consilierii PRO România vor face o opoziție constructivă și nu vor forma alianțe în teritoriu. De asemenea, a mai lăsat de înțeles că aceștia ar putea colabora cu… USR:

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *