VIDEO Viceprimarul Rusu, despre schimbările din Constanța și… propria activitate: „Îmi acord nota 8. NU va fi un mandat de… 10, este în funcție de proiectele de dezvoltare în derulare și viitoare!”

Începând de marți, încă o serie de peste 20 de străzi din municipiul Constanța au devenit cu sens unic. Măsurile identice similare au fost întâmpinate cu ostilitate de șoferii care trebuie să se adapteze la noile realități rutiere. Potrivit viceprimarului Ionuț Rusu, măsura face parte din mai amplul plan de mobilitate urbană, care este necesar, întrucât am moștenit asta de la administrațiile care au condus dezastruos orașul timp de 20 de ani. Spre deosebire de data trecută, viceprimarul Rusu ne asigură de faptul că acum vorbim de un studiu de impact odată cu implementarea măsurii.

Nu este singura măsură în privința traficului rutier. În curând vom spune adio! autoturismelor pe bd. Ferdinand, însă vor apărea alternativele: str. Cuza Vodă și, pe sensul celălalt, str. Traian. Potrivit viceprimarului Rusu, măsurile instituite – alături de multitudinea de regulamente – sunt nepopulare la… prima vedere, însă sunt necesare, iar PNL își asumă această modalitate de modernizare, indiferent de… riscurile politice. De asemenea, politic vorbind, potrivit viceprimarului, nu există un acord de colaborare cu PSD la nivelul municipiului – nici măcar verbal – în contextul în care în ultima perioadă social-democrații constănțeni nu mai sunt așa… vocali.

Despre măsuri, regulamente, politică sau… refugiați din Ucraina, viceprimarul a fost amabil să discute într-un interviu pentru TOMIS NEWS:

https://www.youtube.com/watch?v=GDrnAPk0nso&feature=youtu.be
DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “VIDEO Viceprimarul Rusu, despre schimbările din Constanța și… propria activitate: „Îmi acord nota 8. NU va fi un mandat de… 10, este în funcție de proiectele de dezvoltare în derulare și viitoare!”

 • marți, 8 martie 2022 la 02:53
  Permalink

  Masurile au fost intampinate cu ostilitate pentru ca au tost niste masuri proaste. Oriunde ati pus sensuri unice, e mai rau ca inainte.

  1. Ati intors sensul unic pe tepes voda, acum sunt cozi enorme pe ig duca cu mamaia si bonus: si la capitol. Nu mai stam la o coada, stam la doua
  2. Sens unic tomis, cozi interminabile pe mircea.
  3. Sens unic pe Ratiu, acum e haos la delfinariu.
  4. Sensul unic de pe Traian, langa trezorerie, creeaza acum niste cozi interminabile pe valea portului, la semaforul cu Mangaliei.
  5. De asemenea, nu stiu cat cunoasteti orasul, dar sa stiti ca la intersectia Tomis cu Iorga este un spital, destul de mare in oras. Va invit la un exercitiu de imaginatie: cum ajungeti din piata ovidiu la spital cu o urgenta in masina ? Un (si din pacate singurul) spital de urgente din sat nu ar trebui sa fie usor accesibil din orice directie ?

  Si exemplele pot continua si in cartiere pe strazi mici. Dar daca pe cele mari le-ati facut ataaaat de prost, de cele mici nu are rost sa mai discutam.

  De-asta suntem ostili cand faceti ceva. Pt ca orice atingeti, stricati.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *