VIDEO Viceprimarul Cocargeanu: „Alianța cu PNL trebuie să FUNCȚIONEZE la Constanța”

Viceprimarul municipiului Constanța din partea USR-PLUS, Florin Cocargeanu, a participat la întâlnirea de miercuri seară cu liberalii constănțeni, ședința fiind convocată – a doua din ultima perioadă – de senatorul Septimiu Bourceanu, președinte al organizației municipale a PNL. La aceeași ședință a participat și primarul Vergil Chițac.

bourceanu

Viceprimarul Cocargeanu ne-a precizat că întâlnirea a avut scopul sudării celor două formațiuni politice, având în vedere tensiunile coaliției de la nivel național și, pe plan local, nesfârșitele gafe ale primarului Chițac.

Potrivit lui Cocargeanu, care gestionează Serviciul Amenajări Urbane, Serviciul Gestionare Spaţii Verzi, Compartimentul Studii și Proiecte Economice, Compartimentul Gestionarea Bazei Materiale a Unităților de Învățământ Preuniversitar, regulamentul privind organizarea și desfășurarea activităților comerciale și a serviciilor de piață – altă inițiativă disputată în spațiul public – este încă în dezbatere publică și, cel mai probabil, va fi adoptat la sfârșitul lunii mai. Despre relația cu liberalii, regulamentele inițiate de Primărie și multe altele, viceprimarul Cocargeanu ne-a relatat în cadrul unui interviu:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.