VIDEO Vergil Chițac, câte o flegmă în ochi pentru fiecare liberal care muncește pentru el: „Nu am nici o datorie față de PNL!” BOMBĂ: „Și șoferii din regiile autonome sunt numiți politic, îi schimb pe toți!”

Candidatul PNL la Primăria Constanța, Vergil Chițac, se asigură că nu va primi nici un vot din zona aparatului administrativ. Fie că vorbim chiar de Primărie sau de regiile aflate în subordinea instituției, Chițac asigură că va „mătura” tot, inclusiv șoferii, care, în opinia sa, sunt numiți politic!

Declarația aberantă a dat-o vineri la o emisiune televizată, când a vorbit exact ca un politician clasic:

„Primul lucru ce trebuie făcut este depolitizarea administrației. Schimbăm tot absolut, inclusiv șoferii de la regiile autonome care sunt subordonate Primăriei și, implicit, să aibă coloratură politică! (…) Eu nu am nici o datorie față de nimeni și nici măcar față de partidul politic care mă susține! Eu nu am nimic în buzunare și nu am nimic de oferit!”, a spus, printre altele Vergil Chițac.

CITEȘTE ȘI:

JALNIC! A copiat până și un discurs al lui Obama! Chițac, acuzat din toate părțile de plagiat!

 

Dragomir: „E un om educat și sunt sigur că ne va mulțumi”

De cealaltă parte, președintele PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, susține că Vergil Chițac probabil s-a gândit la „datoriile materiale”, însă consideră că, la un moment dat, „ne va mulțumi”.

„Datoriile, probabil, s-a referit la cele materiale. Limba română e cu foarte multe înțelesuri. Nici un fel de problemă, dacă e vorba de depolitizare sunt absolut de acord. (…) Liberalii își câștigă locul fără să primească proptele, oamenii de valoare nu au nevoie să le pui proptele, depășim și etapa asta în care cei care munceau în campanie trebuia să primească ceva în schimb. (…) Mulțumitul, gestul de a mulțumi verbal este una, iar datoriile care se subînțeleg sunt altele. Sunt sigur că ne va mulțumi, este un om educat și o va face”, a spus Gheorghe Dragomir, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

DISPERARE pentru voturi la PNL: Chițac promite GRATUITATE pe transportul în comun! Oficialii RATC s-au tăvălit de râs

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “VIDEO Vergil Chițac, câte o flegmă în ochi pentru fiecare liberal care muncește pentru el: „Nu am nici o datorie față de PNL!” BOMBĂ: „Și șoferii din regiile autonome sunt numiți politic, îi schimb pe toți!”

  • miercuri, 25 mai 2016 la 14:41
    Legătură permanentă

    Suntem atat de obisnuiti cu slugarnicia incat, cand un om are coloana vertebrala sa sustina ca nu datoreaza nimic nimanui, il etichetam drept un scuiparici. Nice, mature!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *