VIDEO Varianta PRO România pentru o unitate spitalicească în județ: Spital de Urgență pentru copii

Un lucru este cert: județul Constanța nu va beneficia de un spital regional, nici măcar de unul cu specific militar, așa cum s-a propus în ultima perioadă. De asemenea, după eșecul guvernării PSD privind această subiect, liberalii nici măcar nu se deranjează să abordeze acest subiect, iar viitoarele unități spitalicești vor fi construite la Iași, Cluj sau Craiova. În ciuda acestei necesități, județul este abandonat iar în acest context secretarul general al PRO România, Răzvan Filipescu, candidat pentru Consiliul Județean Constanța, a propus vineri, în cadrul unei conferințe de presă, înființarea unui spital de urgență pentru copii.

Practic, secțiile de pediatrie din Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța, se vor muta în viitoarea unitate spitalicească și care nu va fi conectată cu SCJU în nici un fel, deși locația propusă este fix în curtea Spitalului. Desigur, vorbim de parcări subterane odată cu această construcție, iar cei de la PRO România au arătat că proiectul propus astăzi este perfectibil, adică nu trebuie făcut exact după propunerile acestui partid, dar… ceva trebuie făcut:

Coordonatorul PRO România Constanța, deputatul Mircea Dobre, a arătat că în SCJU, conform dezbaterilor urbane, există o… bacterie. La aceasta se adaugă vechimea SCJU și, astfel, unitatea spitalicească nu mai poate asigura servicii medicale de pediatrie:

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *