VIDEO USR-PLUS Constanța intră în lupta de la parlamentare. „Construim și demolăm în același timp. Depesedizăm România!”

USR-PLUS Constanța a depus joi dosarele de candidatură pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Deputatul Stelian Ion, vârful de lance al partidului, deschide lista pentru Camera Deputaților, iar președintele organizației județene, Remus Negoi, la Senat.

Potrivit lui Remus Negoi, USR-PLUS… construiește și demolează, în sensul că și-a propus să demoleze ultimele rămășițe ale PSD, partid care se străduiește să se sinucidă politic în această perioadă:

Deputatul Stelian Ion a vorbit pe scurt despre programul de guvernare al USR-PLUS și a îndemnat constănțenii să se prezinte la vot în ziua alegerilor:

Astăzi este ultima zi de depunere a dosarelor de candidaturi pentru alegerile parlamentare. La nivel național, USR-PLUS a depus aproximativ 150.000 de semnături de susținere, iar în județul Constanța au fost strânse în jur de 8.500, din care mare parte din ele online, după cum ne-a precizat Remus Negoi.

Candidații USR-PLUS Constanța:

CAMERA DEPUTAȚILOR

1. Stelian Ion – USR

2. Cristina Rizea – PLUS

3. Dumitru Caragheorghe – USR

4. George Gima – USR

5. Florin Stoian – PLUS

6. Valentin Jalbă – USR

7. Iulian Călin – PLUS

8. Mihai Constantin – USR

9. Dumitru Paris – USR

10. Mircea Fustașu – USR

11. Alexandru Bunghez – USR

SENAT

1. Remus Negoi – USR

2. Sorin Andrei – PLUS

3. Florin Timofte – USR

4. Doina Muțiu – PLUS

5. Ramona Dinu – USR

6. Ștefan Bitoleanu – USR

7. Adrian Burlibașa – USR

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.