Spread the love

Comunitatea Elenă Elpis Constanța, filială a Uniunii Elene din România, a încheiat vineri seară campania electorală în stil… grecesc. Elenii din Constanța au îmbinat cultura cu stilul caracteristic de întâmpinare fie a tristeții, fie a bucuriei. Indiferent care va fi rezultatul de duminică pentru candidatul Anton Antoniadis, Uniunea Elenă a încheiat campania în spirit optimist.

De la ora 17:00, în parcul din fața teatrului Oleg Danovski, a avut loc lansarea în formă printată a lucrării de doctorat în istorie a dl. Constantin Cheramidoglu: „Comerțul Maritim al României în perioada Interbelică“. Precizăm că dr. Cheramidoglu figurează pe locul 2 pe lista de consilieri a Uniunii Elene pentru alegerile de duminică.

Dragoș Zisopol

Evenimentul a fost deschis de Anton Antoniadis și a beneficiat și de vizita surpriză a președintelui Uniunii Elene, deputatul Dragoș Zisopol, la rândul său profesor universitar de 30 de ani. Zisopol a subliniat că dr. Constantin Cheramidoglu duce mai departe istoria și tradițiile elene pe pământ românesc, cartea lansată vineri fiind una de excepție:

Lucrarea a mai fost prezentată de Geta Deleanu – Muzeograf de artă, Valentin Ciorbea – Profesor Universitar Doctor în Istorie și Carmen Atanasiu – Expert în Patrimoniu Național mobil- Bunuri tehnice- Navigație la Muzeul Marinei Române. La rândul său, Constantin Cheramidoglu a precizat că inițiativa documentării, redactării și lansării unui astfel de volum reprezintă o mică contribuție la istoria economică a României interbelice:

La final, înainte ca dr. Cheramidoglu să ofere autografe, ansamblul Elpis și-a făcut apariția și… s-a apucat de treabă:

Astfel s-a marcat finalul campaniei electorale pentru Uniunea Elenă și Anton Antoniadis:

PE ACELAȘI SUBIECT:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *