VIDEO Tudorel Chesoi: „Viitoarea administrație trebuie să ia în serios proiectele mele, toate sunt în favoarea constănțenilor”

Candidatul Alianței Național Țărăniste Constanța, Tudorel Chesoi, pentru funcția de primar al municipiului la alegerile locale din acest an își popularizează proiectul intitulat Constanța reală. Chesoi a luat de mai multe luni cartierele orașului la pas și arată că, dincolo de înfrumusețările de pe marile artere, în spatele blocurilor domnește… mizeria. Candidatul ANT a organizat marți o conferință de presă în cartierul Inel 2, într-o zonă dominată de buruieni și a subliniat că 2/3 din oraș arată… exact așa, zone largi neamenajate și ignorate de administrația locală.

buruieni

Evident, Chesoi a arătat că viitoarea administrație nu mai trebuie să fie condusă de actualul primar, Decebal Făgădău și „să ia în serios proiectele mele”:

Tudorel Chesoi a mai prezentat ideea potrivit căreia Primăria trebuie să se apropie de cetățeni și nu cetățenii de Primărie și, astfel, propune împărțirea orașului în zece zone care să conțină puncte de lucru ale municipalității:

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *