VIDEO Tudorel Chesoi, candidat la Primăria Constanța: „RADET trebuie să dea SOCOTEALĂ cetățenilor pentru banii cheltuiți! Plătim 2 milioane lei pe lună pentru apa care se duce… în pământ”

În luna noiembrie a anului trecut, s-au pus bazele Alianței Național Țărăniste (ANT), formațiune politică pentru care Tudorel Chesoi, fost membru PNȚCD, este membru fondator. Zilele trecute, la Constanța, conducerea ANT s-a reunit pentru un anunț important al lui Chesoi. Acesta și-a anunțat candidatura pentru Primăria Constanța.

CITEȘTE ȘI:

Chesoi intră în această luptă electorală cu… proiectele pe care le-a inițiat în ultimul mandat de consilier local pe care l-a avut, în perioada 2012 – 2016, cu accent serios pe reformarea sistemului de termoficare al Constanței.

CITEȘTE ȘI:

În cadrul unui scurt interviu acordat TOMIS NEWS, Chesoi a transmis faptul că modificarea punctelor termice în minicentrale de cartier sau chiar montarea de centrale de bloc este… soluția corectă. Din cauza sistemului actual, susține Chesoi, oameni în vârstă și-au pierdut apartamentele.

Totodată, potrivit lui Chesoi, reformarea sistemului de termoficare este o urgență, întrucât pierderile CET sunt insuportabile pentru buzunarul cetățeanului:

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *