VIDEO Traian Băsescu, la Constanța: „Nu despre pensii și salarii este vorba în această campanie electorală! Încerc să discut despre Europa, să văd dacă am cu cine…”

Vârful de lance al Partidului Mișcarea Populară, fostul președinte al României, Traian Băsescu, a vizitat, sâmbătă, Constanța. Băsescu a precizat că și-a dorit ca orașul nostru să fie printre primele pe care le vizitează în startul acestei campanii electorale pentru Parlamentul European și, cu prilejul conferinței de presă, dar și a conferinței regionale a PMP, fostul șef de stat a atins o mulțime de subiecte.

pmp constanta

De la platforma electorală a partidului, până la crizele de factură internă sau externă a Uniunii Europene și de la o armată europeană până la federalizarea continentului, Băsescu a explicat ce și cum vor face viitorii europarlamentari ai PMP.

onaca palaz basescu vladica pmp constanta

De la stânga la dreapta: Dorel Onaca, Claudiu Palaz, Traian Băsescu și Simona Vlădica

Conferința a fost deschisă de președintele PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, care a precizat că „avem o listă de candidați corecți și curați și inatacabili din toate punctele de vedere!”, iar următorul vorbitor a fost Simona Vlădica, președinte al PMP Călărași, poziționată pe locul 5 pe lista partidului.

„Sunt bucuroasă că mă aflu pe această listă. Sunt doctor în psihologie, preocupată de viitorul acestor copii pe care îi avem cu toții. Eu am patru copii la rândul meu și ei sunt susținătorii mei în fiecare zi. Sunt aici pentru studenții mei și din această țară care trebuie să rămână și să performeze la noi în țară. Îmi place tare mult să văd oamenii cu zâmbetele pe buze, motiv pentru care sunt și mediatoare. Îmi doresc tare mult să fim uniți în România și uniți în Europa. (…) Sunt bătăioasă din fire, nu mă las ușor, sunt o luptătoare și voi fi alături de toți cei care doresc să creadă în ceva, să mă urecheze dacă este nevoie, învăț repede și îmi doresc tare mult ca împreună să fim mai puternici”, a spus Vlădica.

Timp de mai bine de o oră, Traian Băsescu s-a străduit să acopere cele mai importante subiecte de natură europeană, punctând faptul că această campanie electorală nu este despre Justiție sau Liviu Dragnea sau alte aspecte ale politicii naționale.

Traian Băsescu, despre lista PMP:

Traian Băsescu, despre programul electoral al PMP:

Traian Băsescu, despre viitorii europarlamentari PMP:

Traian Băsescu, despre securitatea Uniunii Europene:

Traian Băsescu, despre armata Uniunii Europene:

Primii cinci candidați ai PMP pentru Parlamentul European sunt următorii:

1. Traian Băsescu

2. Eugen Tomac

3. Ioana Constantin

4. Marius Pașcan

5. Simona Vlădica

Comandat de Partidul Mişcarea Populară – PMP, codul unic de identificare atribuit mandatarului 41190004.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *