VIDEO „Terasa nevaccinaților” SPARTĂ de jandarmii constănțeni. „Dacă nu mai avem guvern, probabil mai e vreo lege în țara asta…”

Municipiul Constanța a intrat în carantina de weekend, ceea ce înseamnă faptul că orice persoană nevaccinată nu mai are nici un drept, în afară de acela de a sta în casă. În acest context, o serie de constănțeni au dorit să organizeze un protest inedit, respectiv terasa nevaccinaților, chiar la statuia Lupoaicei, din centrul orașului.

Jandarmii constănțeni s-au mobilizat fulgerător și i-au amendat pe organizatori… fără menajamente. Organizatorii nici măcar nu au mai apucat să se desfășoare cu scaune, ospătari, barmani ș.a.m.d., oamenii legii fiind extrem de vehemenți.

Amintim faptul că premierul Florin Cîțu este demis, abia mâine au loc consultările la Palatul Cotroceni cu șeful statului, Klaus Iohannis și, cel mai probabil, liberalii vor avea o propunere punctuală la a doua consultare, prima fiind, după cum știm, una de sacrificiu. În același context, legislația în materie este în aer, întrucât actul normativ privind certificatul verde a trecut tacit de Senat, dar este blocat la Camera Deputaților! Astfel, legislativ vorbind, certificatul verde nu este valabil în România, în afară de o vagă prevedere a Legii 55/2020, contestată și paracontestată în instanțele judecătorești și care, în definitiv, nu prevede instalarea certificatului verde.

Pe acest fond, constănțenii cu tupeu de la Lupoaică au fost abordați de jandarmii constănțeni cu o singură treabă: Dacă nu mai avem guvern, înseamnă că nu mai avem lege?

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *