Spread the love

Inspectorul șef al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, Constantin Dancu, se află în cea de-a patra lună de împuternicire în fruntea instituției și, pentru a marca trecerea în noul an, a trecut la o altă serie de comenzi în presa locală, din care reținem că „pe surse din IGPR” va beneficia de încă o împuternicire de șase luni, pentru că oamenii sunt răi și el e bun și ar fi bine să mai stea.

Pe de altă parte, într-o țară funcțională, secțiunile video și rândurile care urmează în acest material ar trebui să fie cele care pun capăt dictaturii senile și golănești de la IPJ Constanța.

Vom prezenta trei cazuri concrete din care reiese faptul că, sub domnia lui Constantin Dancu, județul Constanța a devenit „raiul infractorilor”, nivelul infracțional atingând cote inimaginabile și îngrijorătoare pentru această regiune importantă (pe foaie, cel puțin) a României.

CITEȘTE ȘI:

În prag de Crăciun, Dancu de la IPJ a rămas fără „jucărie”. Soft-ul ilegal a fost ÎNCHIS! „Dacă un agent greșește, este exterminat. Avem o „cârtiță” bine pusă tocmai de șeful Poliției!”

Spargeri și pagube de zeci de mii de euro, infractorii liberi, pe străzi

Localitatea 23 August este traversată de Drumul European 87, stațiune de interes turistic și cu patru obiective incluse în lista monumentelor istorice din județ, ceea ce presupune că, în accepțiunea oricărei forme de rațiune, ordinea publică ar trebui să fie o prioritate. Sfârșitul anului 2017 a adus la un magazin aflat la 50 de metri distanță de postul de Poliție și în imediata apropiere a Primăriei nu mai puțin de două spargeri, în zece zile! Hoții au înțeles că Poliția este sublimă, dar lipsește cu desăvârșire, așa că au acționat în consecință, lovind de două ori aceeași locație. Paguba: 10.300 de euro!

O altă trupă de curajoși, conștienți că IPJ Constanța doarme în bocanci, a lovit în localitatea Mereni, vara trecută! A trecut jumătate de an și autorii sunt în continuare liberi.

Filmele prezentate (aproximativ 40 aflate la IPJ Constanța) ne sunt oferite de reclamanții care au ajuns la exasperare din cauza incompetenței Poliției condusă de Constantin Dancu. Din interiorul IPJ Constanța ni s-a precizat că „în maxim o lună îi prindem!” Așa a fost și acum două luni și acum trei luni și acum patru luni…

Primarul de la Cobadin: „Mă duc în audiență la Dancu! Ce facem cu trei fete, din care una în concediu? Poliția nu are mașini, o dăm pe a noastră de la Locală să se folosească de ea!”

La Cobadin, localitate în care trăiesc aproximativ 9.000 de cetățeni, este nenorocire! La mijlocul lunii decembrie 2017, un grup de minori cu vârste cuprinse între 12 și 16 ani se pregăteau de sărbători prin furturi pe bandă și tâlhării, una dintre victime fiind o bătrână, care s-a trezit cu cuțitul la gât și căreia i-a fost furat un televizor proaspăt achiziționat. Hoții se plimbau cu el pe stradă „ca și cum veneau de la magazin”.

Constantin Dancu declara atunci, ca un monument al incompetenței, că în Cobadin sunt opt polițiști și tot acolo „stăm chiar bine”. De asemenea, Dancu a mai promis că va verifica situația. Evident, astăzi l-am prins din nou cu minciuna. În realitate, sunt cinci oameni ai legii, din care trei sunt fete și una aflată în concediu de maternitate, așa cum ne-a precizat primarul localității, Cornel Cocoș și care, în momentul în care l-am întrebat cum apreciază activitatea Poliției naționale, ne-a răspuns exact așa:

„Eu nu sunt mulțumit! Ar trebui, la 1.000 de locuitori să fie un polițist! Ori, noi avem în jur de 9.000 de locuitori și nu avem decât doi băieți și două fete, trei fete, că una este în concediu de maternitate. Trei fete. Ce să facem cu fetele? Că avem și foarte mulți romi! Chiar ieri ne-am certat, pentru că au luat băutură de la magazin, beau în fața magazinului, i-am gonit de acolo și s-au dus în parc. I-am văzut, am trimis Poliția și au început să țipe la mine, de departe, mă huiduiau. Rău este că nu pot să aduc jandarmi! Am vorbit cu cineva la Constanța și mi s-a spus să vorbesc la București, la minister, că ei nu vin așa, oricum. Șefi de societăți comerciale din Cobadin sunt dispuși să plătească, să zicem 500 lei pe lună, dar să știe că a venit o mașină de jandarmi! Până la urmă, fără pedeapsă și fără frică nu putem să facem ordine niciodată, chiar dacă poate nu e creștinește, dar trebuie să fie pedepsiți 2-3 inși, ca să fie pildă pentru toată lumea… Altfel nu facem treabă…”, a spus primarul Cornel Cocoș, pentru TOMIS NEWS.

Tot în Cobadin, pe 31 decembrie 2017, un tânăr de 31 de ani a fost înjunghiat mortal, în incinta clubului „Riviera”, iar pe 2 ianuarie a.c. un individ a intrat cu un topor în incinta restaurantului „Udrişte”, aflat în centrul localității. Infracționalitatea a depășit de mult cotele ridicate și a ajuns la nivel alarmant, așa că primarul localității Cobadin ne-a precizat că se va duce cu prima ocazie în audiență la Constantin Dancu. Nu știm ce și dacă va obține ceva de la cel care se preocupă doar cu prezentarea unei imagini eficiente în mass-media locală, în totală contradicție cu realitatea, însă reținem de la Cornel Cocoș că ceea ce se petrece în localitatea pe care o păstorește necesită reacția și intervenția Inspectoratului General al Poliției Române, întrucât Poliția din Cobadin este complet ineficientă și, pentru îndeplinerea misiunilor, apelează la Poliția Locală, care o mai ajută cu… un cauciuc, o șaibă, ce se mai găsește…

„Am să mă duc la dânsul. Am fost înainte la domnul Rapotan, care mi-a spus că îmi ia două fete de aici și aduce doi băieți, apoi a ieșit la pensie și acum a venit domnul Dancu. Cu prima ocazie vreau să cer audiență să mă duc la domnul Dancu! (…) Am vorbit cu șeful de post de aici de la noi. Este singur, nu are cum să rotească cadrele, mașinile sunt vai de mama lor, abia merg, i-am ajutat și noi cât am putut, cu o roată, cu un cauciuc, dar degeaba. Când au intervenții, folosesc cel mai mult mașina noastră de la Poliția Locală. Noi avem un Logan MCV nou. Ar trebui băieți hotărâți și străini, nu din sat. În momentul când a oprit pe cineva pe interzis, poate să fie și primarul și preotul și cine o fi el! Le-am zis să îi pedepsească, pentru că altfel nu se poate și ei mi-au zis că doar au avertizat… Încă o dată și încă o dată și încă o dată și… degeaba. Oamenii sunt răi, mai ales romii, dacă îi vedeți, sunt câțiva din ei, cum au făcut rost de premise de circulație se adună toți în centru, toată ziua, vin cu toți copiii după ei, 20-30 cu cărucioare, stau în fața magazinului, sparg semințe și beau bere”, a concluzionat primarul localității Cobadin, Cornel Cocoș, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

Controlul IGPR de la IPJ Constanța, demarat după dezvăluirile TOMIS NEWS! Coarnă, SNPPC: „S-au alăturat și sesizări de la polițiștii constănțeni împotriva lui Dancu. Lucrurile sunt mai profunde, este o afacere ilegală!” DNA și DGPI intră pe fir!

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *