VIDEO STUPEFIANT Artagea prins BĂUT la volan, spre locul de muncă! Se așteaptă reacția ministrului de Interne, Carmen Dan. „Este incredibil cum un șef al unui obiectiv de o importanță națională să meargă beat pe drumurile publice”

Președintele Partidului Mișcarea Populară, Claudiu-Iorga Palaz, având în vedere filmările apărute în spațiul virtual, realizate de către numitul Daniel Suru, angajat al Forțelor Speciale ale Poliției Române (conform profilului rețelei de socializare – Facebook), cere public ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, demiterea directorului Aeroportului Mihail Kogălniceanu, Bogdan Ionuț Artagea (foto stânga), având în vedere faptul că din filmările menționate, acesta a circulat în stare avansată de ebrietate.

„Este incredibil cum un șef al unui obiectiv de o importanță națională să meargă beat pe drumurile publice, punând în pericol viețile cetățenilor, mai ales ținând seama de faptul că Aeroportul Mihail Kogălniceanu este un obiectiv strategic. Totodată, solicităm ministrului de Interne, Carmen Daniela Dan, să dispună o anchetă în privința verificării faptelor care reies din filmările apărute în spațiul virtual. În cazul de față, ne punem întrebarea cum se coordonează activitatea Aeroportului Mihail Kogălniceanu, dacă directorul acestuia este posibil să se afle periodic în astfel de stări de ebrietate”, susțin „popularii” constănțeni.

Între timp, Bogdan Artagea neagă faptul că ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice.

„Problema este că eu nu beau alcool deloc pentru că sufăr și mă tratez de diabet. În imaginile surprinse se poate observa că am condus cam imprudent, dar realitatea este că am fost filmat când încercam să răspund unui apel telefonic fără să am montată casca hands-free, după ce ieșisem de la aeroport. Nu am găsit casca, am dezechilibrat volanul și am ieșit puțin de pe asfalt, cu roțile de pe dreapta”, a precizat directorul aeroportului „Mihail Kogălniceanu”.

„Polițiștii constănțeni s-au autosesizat cu privire la aspectele semnalate și se fac verificări asupra faptelor sesizate, urmând ca la finalizarea acestora să fie luate măsurile legale ce se impun”, a anunțat și biroul de presă al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.

Bogdan Ionuț Artagea este director general din 13 mai 2016, în urma câștigării concursului organizat de catre Consiliul de Administraţie al S.N. Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa S.A., în baza Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.109/2011 privind guvernanţa corporativă.

În așteptarea finalizării anchetei Poliției, Bogdan Artagea a emis un drept la replică întregii mass-media, anunțând că imaginea sa a fost „în mod nejustificat grav afectată”.

„Având în vedere ca in spaţiul public au apărut informaţii cu titlu de caracterizare a stării domnului Bogdan Ionuţ Artagea, ca flind 1n stare avansată de ebrietate, fără ca această afirmaţie să fie susţinută in nicio manieră şi de niciun fel de probă, consider că imaginea mea publică a fost in mod nejustificat şi grav afectată, motiv pentru care îmi rezerv dreptul de a Intreprinde toate demersurile pe care căile legale mi le pun la dispoziţie, in raport cu cele relatate şi cu persoanele/entităţile care au publicat, difuzat şi alimentat respectivele speculaţii. Exprimarea folosită în spaţiul public este vădit speculativă şi tendenţioasă, lipsită de orice minimă conduită morală, în condiţiile in care situaţia de fapt observată ar fi putut fi cauzată şi de o stare fizică precară, de moment, subliniază intenţia de inducere în eroare a opiniei publice şi a colaboratorilor, urmărindu-se in mod evident afectarea imaginii intregii instituţii şi a mea personală prin prisma funcţiei”, a precizat Artagea.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *