VIDEO Stelian Ion (USR Constanța), apel pentru unificarea dreptei: „Nu avem ceva cu sigla PSD, ci cu jaful care s-a întâmplat timp de 20 de ani”

Deputatul constănțean al USR, candidat al partidului pentru Primăria Constanța, Stelian Ion, a organizat, vineri, înaintea ședinței Consiliului Local Municipal, o nouă conferință de presă. De data aceasta, pe treptele Palatului Administrativ, Stelian Ion a făcut un apel pentru o alianță a partidelor de dreapta pentru alegerile locale.

CITEȘTE ȘI:

Joi, PNL a anunțat că îl va susține pe Nicușor Dan pentru Primăria Capitalei, alături de USR și PMP, fiind astfel o mega-alianță cu semnal clar și pentru formațiunile politice din teritoriu: acestea ar trebui să se unească, în jurul unui candidat comun, pentru a învinge PSD în marile orașe. Este și punctul de vedere transmis vineri de Stelian Ion:

Potrivit deputatului constănțean, USR are propriul sondaj de opinie, care va fi ultimul finalizat dintre toate cercetările sociologice realizate de celelalte partide. Acest sondaj va fi gata la mijlocul lunii martie și, până atunci, partidele de dreapta trebuie să stabilească măcar liniile generale ale unui posibil acord electoral:

Stelian Ion a mai arătat faptul că a avut discuții cu Eugen Tomac – președintele PMP și Claudiu Palaz – președintele PMP Constanța. Despre aceștia, Stelian Ion a arătat faptul că este mai delicat, întrucât PMP în ultimii trei ani a fost alături de PSD. Totodată, Stelian Ion a punctat faptul că are un atu față de liberalii constănțeni, pentru că el nu l-a atacat pe prefectul George Niculescu în scandalul construcției de la lupoaică, iar constructorul i-a făcut deservicii prefectului liberal.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.