Spread the love

Candidatul USR – PLUS pentru funcția de primar al municipiului Constanța, Stelian Ion, a dezvăluit sâmbătă seară că a fost invitat la o discuție de președintele Grup Servicii Petroliere, Gabriel Comănescu, pe 27 mai. Cu acest prilej, petrolistul i-a solicitat să se retragă din cursa electorală, pentru a-i face viața mai ușoară candidatului PNL, Vergil Chițac. Stelian Ion susține că Gabriel Comănescu s-a umflat în stilul caracteristic la această discuție de la sediul GSP din București și i-ar fi precizat că va folosi toată influența financiară și politică pentru candidatul PNL. Stelian Ion a organizat duminică o conferință de presă și a spus mai multe despre acest subiect:

Stelian Ion consideră că influența lui Comănescu, pusă deja în mișcare la turație din ce în ce mai mare, vine în sprijinul unui candidat care… va pierde alegerile. Candidatul USR – PLUS a spus despre Vergil Chițac că este un candidat slab, cu un aer academic, dar care a prezentat multe gafe:

Stelian Ion este convins că Vergil Chițac este impus de București și după alegerile locale din acest an va fi… ca în 2016, adică senatorul Chițac va pleca din nou cu scandal din PNL și va depune plângeri penale. Totodată, Stelian Ion a mai spus că liberalii, la Constanța cel puțin, îi percep pe cei de la USR-PLUS ca adversari, nu ca potențial aliați și după discuția cu Comănescu din 27 mai atacurile la adresa sa au crescut în intensitate și a precizat că petrolistul are influență, dar nu chiar atât de mare. De asemenea, Stelian Ion și-a exprimat dezamăgirea față de… București, atât față de PNL, cât și față de guvernul liberal, despre care s-a văzut cât de mult le pasă de Constanța:

Pentru postul de primar al municipiului Constanța candidează următorii:

Decebal Făgădău (PSD), Vergil Chițac (PNL), Stelian Ion (Alianța USR – PLUS), Anton Traian Antoniadis (Uniunea Elenă din România); Claudiu-Iorga Palaz (PMP), Mircea Titus Dobre (PRO România), Horia Constantinescu (PPU-SL), Corina Martin (PER), Tudorel Chesoi (ANT), Andrei Popescu (independent), Nicoleta Ploscaru (independent), Dan Aionesei (Mișcarea Patrioților Români – Dreapta Liberală), Victor Cruceru (ALDE), Constantin Frățilă (LORD), Ayla Reșit (independent), Muncianu Sorin Titus (Partidul Neamul Românesc) și Marian Vasiliev (independent).

PE ACELAȘI SUBIECT:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *