VIDEO Stelian Ion, oficial în cursa pentru Primăria Constanța: „După 20 de ani de PSD, ne bălăcim în sărăcie”

Candidatul Alianței USR – PLUS pentru funcția de primar al municipiului Constanța, deputatul Stelian Ion, a depus marți dosarul de candidatură și listele de susținere la Autoritatea Electorală. Stelian Ion a fost acompaniat de Remus Negoi – candidatul Alianței pentru postul de președinte al Consiliului Județean Constanța, dar și de mai mulți susținători.

usr 2

Vocal de felul lui, Stelian Ion a vorbit marți în același registru, acuzând PNL de lipsă de vlagă în lupta împotriva PSD, subliniind că tocmai din această necesitate a apărut USR:

Stelian Ion a mai precizat că municipiul Constanța nu poate fi salvat de un pensionar, cu trimitere la candidatul PNL, senatorul Vergil Chițac, subliniind că activitatea deputatului USR din Parlament este un argument suficient pentru a fi primar al Constanței:

Pentru Primăria Municipiului Constanța, se vor duela primarul în funcție Decebal Făgădău (PSD); Vergil Chițac (PNL), Stelian Ion (Alianța USR – PLUS), Anton Traian-Antoniadis (Uniunea Elenă din România), Mircea Titus Dobre (PRO România), Horia Constantinescu (PPU – SL), Tudorel Chesoi (Alianța Național Țărănistă), Corina Martin (PER), Andrei Popescu (independent), Nicoleta Ploscaru (independent), Constantin Frățilă (LORD), Mihai Șurghie (independent) și dr. Reșit Ayla (independent).

Pentru Consiliul Județean Constanța, se vor duela Felix Stroe (PSD), Mihai Lupu (PNL), Remus Negoi (USR), Răzvan Filipescu (PRO România), Focșa Viorel (AUR) și Gheorghe Muhscină (independent).

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *