VIDEO Stelian Ion făcut praf și de… Orban: „Avem PRIMA ȘANSĂ la Primăria Constanța! Cum să aleg un candidat de 12%?” Chițac, despre programul PNL

Primul ministru Ludovic Orban se află, joi, în vizită în județul Constanța, pentru a verifica, printre altele, Centrala Nuclearelectrică de la Cernavodă, Șantierul Naval Constanța sau lucrările de restaurare a Cazinoului. 

Amintim că miercuri a avut loc ultima întâlnire dintre liderii USR-PLUS și PNL Constanța. Liderii USR Constanța, președintele organizației județene, Remus Negoi, candidat al Alianței USR – PLUS pentru Consiliul Județean și deputatul Stelian Ion, candidatul formațiunii pentru Primăria Constanța, acompaniați de președintele organizației municipale, Dumitru Caragheorghe, au onorat miercuri invitația președintelui PNL Constanța, Bogdan Huțucă. La întâlnire a mai participat și candidatul PNL pentru Primăria Constanța, Vergil Chițac. Discuția dintre acești lideri nu avea oricum nici un rost politic, întrucât zilele trecute președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că lucrurile sunt tranșate la Constanța: alianța USR-PLUS-PNL nu va exista! În ciuda faptului că USR-PLUS și PNL vor merge separat, liderii acestor partide s-au întâlnit, totuși, ieri. După această întâlnire, Remus Negoi ne-a precizat, printre altele, că a fost la întâlnire din fair-play și cu convingerea că, după alegerile locale, USR-PLUS și PNL vor avea un parteneriat în Consiliul Local Municipal și Consiliul Județean. Detalii, AICIMesajul de fair-play a fost făcut țăndări de liberali, care s-au năpustit miercuri seară pe liderii USR. Președintele Bogdan Huțucă a dat de toți pereții cu liderii USR Constanța, pe care i-a catalogat în… toate felurile, inclusiv ca un soi de amatori politici. Detalii, AICI!

Subiectul alianței USR – PNL a fost reluat cu prilejul vizitei lui Orban, iar șeful liberalilor a fost cât se poate de tranșant și i-a executat pe USR-iști din toate direcțiile, într-o scurtă declarație:

„Care dreapta? PNL este, cu certitudine, un partid de centru-dreapta, dreapta. Până la proba contrarie, nu știu de un alt partid să aibă o astfel de identitate clar conturată și conturată într-o perioadă de activitate de peste 145 de ani. Noi am ales un candidat, în persoana domnului Vergil Chițac. Nu l-am ales întâmplător. L-am ales pentru că este un om care se bucură de încredere, are o carieră în spate, un om cu coloană vertebrală, un adversar clar al PSD și al modului în care și-a bătut joc PSD de județul Constanța și de municipiul Constanța. Parametrii din toate cercetările sociologice pe care le-am făcut ne-au arătat că Vergil Chițac are prima șansă să câștige Primăria. Eu acum ce să fac, să aleg pe altcineva care are 12%-14% când am un candidat care are scor între 30% – 35%, cu șansa de a câștiga Primăria? Normal că ne alegem omul în care avem încredere. Noi nu ne certăm cu alții. Adversarul nostru politic este PSD. (…) Noi ne batem ca să dăm cu adevărat Constanței o nouă șansă să intre exact cum va fi toată România într-un proiect amplu de dezvoltare”, a spus Ludovic Orban.

Chițac: „Mesajul general este dezvoltarea orașului Constanța

Referitor la negocierile cu USR, candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Constanța, Vergil Chițac, ne-a precizat că, pe tot parcursul discuțiilor, liberalii au fost consecvenți: va fi desemnat candidatul cel mai bine plasat în sondaje:

Referitor la mobilizarea PNL Constanța pentru alegerile programate pe 27 septembrie, candidatul PNL a arătat că mesajul general este legat de dezvoltarea orașului:

Programul premierului Orban în județul Constanța presupune o vizită dimineață la Centrala Nuclearelectrică de la Cernavodă, ulterior la Șantierul Naval din Constanța și Cazinoul din Constanța, iar, spre seară, șeful guvernului va participa la deschiderea hotelului Amfiteatru din Olimp, deținut de omul de afaceri Mohammad Murad.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *