VIDEO Stelian Ion, după doi ani de deputăție: „Am ajuns să fiu gardian al statului de drept în România. USR a avut o contribuție majoră în apărarea democrației“

În urmă doi ani, românii alegeau un nou Legislativ în care și-au făcut loc, pentru prima dată, deputații și senatorii USR. Unul dintre principalele obiective cu care aleșii USR au intrat în Parlament a fost apărarea Justiției și a statului de drept.

Printre liderii care au dus o luptă aprigă în Parlament se numără și deputatul de Constanța al USR, Stelian Ion. Acum, la doi ani de mandat, Stelian Ion trage linie și rememorează cum a fost lupta pentru Justiție cu puterea PSD-ALDE.

USR-iștii spun despre deputatul de Constanța că Stelian a fost deputatul partidului care s-a aflat în prima linie de încasare a loviturilor pe care PSD-ALDE le-a dat Justiției. Cei de la USR punctează că parlamentarul constănțean a propus sute de amendamente în Comisia juridică și Comisia „Iordache“ (Comisia specială pentru legile Justiției) ca să îndrepte din dezastrul produs de legile justiției, Codurile Penale și alte legi date cu dedicație pentru infractorii de la putere.


La rândul său, Stelian Ion spune într-un mesaj adresat cetățenilor că sâmbătă, 22 decembrie, se împlinesc doi ani de când a fost ales deputat de Constanța din partea USR.
„Este un moment al bilanțului. Am intrat în acest Parlament fiind avocat și am ajuns să fiu gardian al democrației și al statului de drept în România. Ne-am luptat din răsputeri și în Comisia Juridică și în Comisia „Iordache“ pentru apărarea statului de drept și pentru apărarea Justiției. Cred că lucru acesta s-a văzut. În continuare, însă, ne propunem să facem același lucru, dar dorim să venim cu propriile noastre idei și să facem noi agenda publică, să venim cu un program de guvernare, care să arate ceea ce am și demonstrat că suntem un partid serios și că suntem o alternativă viabilă pentru viitorul României…USR a avut o contribuție majoră în apărarea statului de drept și a democrației în România în acești doi ani“, a subliniat Stelian Ion.

Mesajul video complet, disponibil AICI!

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *