VIDEO Stelian Ion, despre DEBARCAREA lui Dan Barna: „Se va tranșa REPEDE această chestiune!”

Uniunea Salvați România trăiește o mare deziluzie. După valul entuziasmant de la alegerile europarlamentare, USR nu a reușit, în primul tur al alegerilor prezidențiale, să acceadă în turul doi. Tăvălit de o anchetă a mass-media, candidatul USR, Dan Barna, nu a mai fost convingător și scorul a fost, pentru USR-iști, dezamăgitor.

Președintele USR Constanța, Remus Negoi; senatorul Ramona Nicoleta Dinu, deputatul Stelian Ion și președintele organizației municipale, Dumitru Caragheorghe, au organizat, joi, o conferință de presă la sediul organizației locale, cu tematica alegerilor prezidențiale.

Dan Barna este, în acest context, contestat în partid. A fost și la Congresul din septembrie, dar după eșecul de la prezidențiale săbiile s-au ascuțit și i se cere tot mai intens demisia din partid. USR ține foarte mult la democrația internă și, în acest sens, Barna a convocat o consultare online privind funcția sa: președinte în continuare sau demisie?

Sondajul online începe mâine și va dura cinci zile. Potrivit deputatului Stelian Ion, esența nu o reprezintă funcția lui Dan Barna, ci ideea de coeziune a partidului:

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *