VIDEO Stelian Ion, despre campania electorală a PSD și PNL: „Manipulare de cea mai joasă speță, care trebuie desființată!”

Candidatul USR-PLUS pentru funcția de primar al municipiului Constanța, deputatul Stelian Ion, a organizat joi o conferință de presă chiar în fața Primăriei, în cadrul căreia a vorbit despre principalii competitori: candidatul PSD, Decebal Făgădău și candidatul PNL, Vergil Chițac. Stelian Ion a spus din nou că singurii candidați cu șanse reale sunt… el și cei doi menționați și că astfel se întreprinde împotriva sa o campanie electorală cu manipulări de cea mai joasă speță:

Joi dimineață, înainte de conferință, Stelian Ion a vorbit despre vizita premierului Ludovic Orban, la Constanța, cu accent pe sprijinul pe care acesta îl manifestă față de Gabriel Comănescu (GSP):

Prim-ministrul Orban, în vizită la Constanţa, cinează la restaurantul deţinut întâmplător de dl Gabriel Comănescu. A doua zi, premierul merge la conferinţa companiei deţinute de acelaşi domn şi ia prânzul la acelaşi restaurant.Dl Comănescu este cel care la sfârşitul lunii mai îmi cerea să ne întâlnim că să-mi transmită să renunţ la candidatura pentru primăria Constanţei întrucât el îşi pune toate resursele la bătaie pentru susţinerea dlui Chiţac.Care domn Chiţac nu s-a spetit cu munca în Senat, dar la aşa-numita Lege Offshore spune că a lucrat intens. Întâmplător sau nu, dl Comănescu are prin companiile sale interese majore în exploatările offshore din Marea Neagră. Sigur că mai sunt şi alte conexiuni care te fac să-ţi pui întrebări, cum ar fi cea a firmei de sondaje care spune basme electorale la comanda PNL şi care la începutul verii publica anchete de opinie şi despre forajele offshore. Extraordinară coincidenţă! Din toată povestea asta, rămâne întrebarea pentru cei care şi-au făcut calcule personale cu Constanţa şi s-au gândit să-şi paraşuteze aici un candidat: Ce aveţi cu acest oraş? De 20 de ani, Constanţa e în mâinile mafiei pesediste, iar acum, când are o şansă extraordinară să scape de această pegră cu gulere albe, v-aţi găsit să-l aruncaţi în cursa pentru primărie pe acelaşi domn care mai pierdut o dată, în mod ruşinos, în faţa actualului primar. Sau poate v-a convins activitatea dlui Chiţac din parlament, unde e ţinut minte – atât cât este – că a propus o lege care să-i permită cumulul pensiilor speciale.De aceea, vă spun încă o dată, dlor Orban şi Comănescu: Constanţa nu trebuie să fie o miză pentru ruleta dvs. Măcar din acest moment renunţaţi să jucaţi meschin şi în dispreţ pentru viaţa de zi cu zi a locuitorilor acestui oraş.Constănțenii vor o schimbare reală, nu înlocuirea unei mafii cu un grup de oligarhi dubioși”, a transmis Stelian Ion.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.