VIDEO Stațiunea Eforie, în vârf de sezon estival, un mare COȘ DE GUNOI, plin de MAIDANEZI!

În 2016, la alegerile locale, s-au produs o serie de surprize electorale în județul Constanța. Una dintre ele, a fost la Eforie, unde Robert Șerban (PNL) l-a învins pe (defunctul în prezent) Ovidiu Brăiloiu. A fost atunci un vot de blam împotriva baroniadei PSD în respectiva localitate. În general, toată lumea s-a bucurat de victoria lui Robert Șerban, acest tânăr care promite și care nu fură. Anii au trecut și dezamăgirea s-a produs…

Din 2016 și până astăzi, Robert Șerban nu s-a făcut remarcat cu nimic. Ieșirile sale publice au fost rare și toate fără substanță. Locuitorii și antreprenorii din Eforie Nord și Sud știu de ce: Robert Șerban a intrat în colimatorul mediului infracțional, toți locuitorii celor două stațiuni știu că primarul își bea cafelele în fiecare zi cu interlopii, iar deciziile edilitare au fost, în fiecare sezon estival, de la proaste la… falimentare.

Pe 10 mai a.c., cu prilejul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, primarul Robert Șerban a venit la o conferință de presă, mai degrabă forțat… PNL se baza în campania respectivă pe succesul marilor primari din țară (Oradea, Arad, Timișoara, Cluj – n.r.) care au accesat fonduri europene, spre deosebire de primarii PSD. Strategia de partid trebuia să se reflecte în teritoriu și, astfel, au fost invitați doi primari: Iulian Soceanu, de la Techirghiol și Robert Șerban, de la Eforie. În acea conferință de presă, Robert Șerban, mai degrabă speriat, s-a axat pe următoarele: la Eforie, fondurile europene atrase reprezintă aproximativ 1.900 euro/locuitor, proiectele fiind în valoare de 79 de milioane lei și toate vor fi semnate până la începutul toamnei!

CITEȘTE ȘI:

Suntem aproape de începutul toamnei și bineînțeles că nu s-a semnat nici un contract. Problema locuitorilor și antreprenorilor din Eforie nu o reprezintă contractele imaginare ale lui Robert Șerban, ci munții de gunoi, maidanezii pe care nu îi adună nimeni și faptul că primarul nu are nici o legătură cu mediul antreprenorial din cele două stațiuni, în afară de amenințările la adresa lor, iar toate acestea acum pe final de sezon, vârf estival, când toate stațiunile, inclusiv Eforie, sunt pline ochi!

gunoaie eforie 1
gunoaie eforie 2

Totodată, pentru ca situația să fie și mai dramatică, locuitorii și antreprenorii din Eforie nu se pot adresa Poliției locale din localitate, întrucât, potrivit unei postări virale recente, acești agenți umflați (potrivit postării și imaginii postate) sunt abonați la o serie de localuri din Eforie Nord, unde mănâncă gratis și sunt protejați de primarul Robert Șerban.

politia locala eforie

VOM REVENI!

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.