VIDEO Speranță pentru bolnavii de cancer. Țuțuianu a redeschis CASA SOARELUI: „Vreau să ameliorăm pentru pacienții constănțeni efectele acestei boli care nu iartă pe nimeni”

Compartimentul de Îngrijiri Paliative, „Casa Soarelui”, din cadrul Secției de Oncologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța a fost, miercuri, redeschis. La inaugurare au participat președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu și directorul Spitalului Județean, dr. Cătălin Grasa și, împreună, au vizitat cabinetele noului compartiment.

tutuianu grasa

„Casa Soarelui” conține 21 de paturi pentru pacienți, iar dotările sunt, evident, moderne. Lucrările de amenajare și dotare a compartimentului au fost realizate de către Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” și au avut o valoare totală de aproximativ 700.000 lei, din care aproximativ 500.000 lei alocați de Consiliului Județean Constanța.

În cadrul evenimentului, Țuțuianu a solicitat atât cadrelor medicale cât și directorului Grasa ca personalul care deservește compartimentul să se comporte exemplar cu pacienții, întrucât cancerul este o boală care nu iartă pe nimeni:

GALERIE FOTO:

casa soarelui
casa soarelui 1
casa soarelui 2
casa soarelui 3
casa soarelui 5
casa soarelui 4

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.