VIDEO Soldații ucraineni își ung gloanțele cu grăsime de porc, pentru ca cecenii lui Kadîrov să NU ajungă în… Paradis

Soldații ucraineni folosesc grăsime de porc pentru a unge gloanțele care vor fi folosite în luptele împotriva cecenilor conduși de Ramzan Kadîrov, pentru ca aceștia, care sunt de religie musulmană, să nu poată ajunge în Paradis, conform tradiției musulmane, credincioșii neavând voie să consume carne și produse din porc.

Într-un filmuleț înregistrat de soldații ucraineni din forțele speciale, se vede cum gloanțele sunt unse cu slănină de porc, iar unul dintre ei li se adresează cecenilor, spunând: „În Paradis, din Ucraina, nu aveți cum să ajungeți, pentru că veți muri de gloanțe unse cu slănină”.

https://www.youtube.com/watch?v=e7eMlkQ4IJg&feature=youtu.be

Un comandant de top al trupelor cecene și mâna dreaptă a liderului Ramzan Kadîrov a fost ucis de forțele speciale ucrainene SpetzNaz „Alfa”, în zona aeroportului Gostomel din apropierea Kievului, potrivit mai multor surse. Generalul Magomed Tushaev ar fi fost eliminat împreună cu întregul său regiment.

Acum câteva ore, trupele ucrainene de elită SpetzNaz „Alfa” l-au eliminat pe comandantul de top al forțelor cecene, generalul Magomed Tushaev, și întregul său regiment de „kadyrovtsi”, care au aterizat în zona Gostomel lângă Kiev. Confirmat. Mai multe detalii în curând”, a scris pe Twitter Victor Kovalenko, jurnalist specializat în Ucraina.

Cecenii au negat informația și au spus că vor veni cu dovezi. Liderul cecen Ramzam Kadîrov a anunțat că s-a deplasat împreună cu luptătorii săi în Ucraina, pentru a se alătura trupelor rusești, scrie BBC. Liderul republicii din sudul Rusiei este un aliat-cheie al președintelui rus Vladimir Putin, mai menționează BBC. Pentru a justifica invazia, el spune că decizia lui Putin de a intra în Ucraina va împiedica dușmanii Moscovei să lanseze atacuri asupra Rusiei.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *